De 1318 Vizualizari

A primit doua sageti – in cap si burta! Dar a supravietuit MIRACULOS!

Bietul animal a fost gasit incercand sa-si scoata singur sagetile din el...

Un oposum din California, SUA, a supravietuit in mod miraculos dupa ce a fost lovit in cap si in burta cu sageti. Cand reprezentantii de la Salvarea Animalelor l-au gasit intr-o intersectie din cartierul La Sierra, au fost uimiti sa vada ca acesta este inca in viata. Simpaticul animal era grav ranit. O sageata i-a strapuns bustul, iar alta capul chiar pe langa ochiul drept. El a fost gasit de cei de la Salvarea Animalelor, in timp ce incerca sa-si scoata singur sagetiile, dupa ce acestia au fost anuntati de situatia oposumului de niste trecatori.

oposum operatie

„Animalul era foarte speriat si se vedea cum se chinuia sa-si scoata singur sagetile. Cum poti sa-i faci un lucru atat de oribil unui animal?”, s-a intrebat sergentul Cynthia Lee. Oposumul a fost dus la un spital pentru animale, unde veterinarii l-au bagat imediat in operatie. Ei l-au numit pe micul supravietuitor – Robin!

A trecut cu bine de interventia chirurgicala, iar dupa ce se va reface va fi dus intr-un centru de animale.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X