Sari la conținut
Home » ASPA organizează primul târg de adopții din acest an. Bucureștenii pot pleca acasă cu cățeluș cipat și complet sănătos

ASPA organizează primul târg de adopții din acest an. Bucureștenii pot pleca acasă cu cățeluș cipat și complet sănătos

foto: b365.ro

Persoanele intersate să salveze un suflet o pot face în cursul acestui weekend, mai exact sâmbătă 25 martie în intervalul orar 11:00 – 17:00. Cei interesați or avea de unde alege dat fiind faptul că vor fi dați spre adopție 30 de puiuți și 10 căței adulți.

Primăria Capitalei prin intermediul Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), organizează sâmbătă, 25 martie an curent, întreorele 11:00 – 17:00, primul târg de adopții de căței din acest. Evenimentul se va desfășura în Parcul Circului situat în sectorul 3 lângă Circul Metropolitan București.

Târg de adopții în București

Organizatorii evenimentului vor veni la târg cu 40 de patrupezi – 30 de pui și 10 câini adulți, prin urmare persoanele interesate au de unde să-și aleagă viitorul companion. Nu trebuie să vă faceți griji în privința stării de sănătate a patrupedului, ASPA informează că toți câinii sunt microcipați și deparazitați atât intern cât și extern. În mod firesc, adopția este gratuită.

În cursul anului trecut, au fost organizate 30 de târguri de adopții, în diferite locații din municipiile București și Ilfov, la Arena Națională, la Centrul de Cultură „Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” din Mogoșoaia, la Grădina de Vară din Herăstrău, precum și cel din mediul virtual găzduit de Circul Metropolitan București, pentru căței și seniori.

Au fost adoptați anul trecut din centrele ASPA – Pallady, Bragadiru și Mihăilești, 1.264 de câini dintre care 295 au găsit un cîmin călduros și o familie responsabilă chiar în cadrul târgurilor ASPA.

Puteți adopta oricând la unul din centrele ASPA

În cazul în care nu puteți ajunge sâmbătă la târgul din Parcul Circului, dar doriți să adoptați un companion de nădejde vă puteți oricând deplasa la centrul ASPA Pallady, situat pe Drumul Lunca Jariștei 47 din Sectroul 3 București. De asemenea, persoanele interesate pot suna la numărul de telefon 0741817865 sau pot vizita următoarea pagină de internet https://www.facebook.com/ASPAPallady.

Adopții se pot face și la centrul ASPA Bragadiru, situat pe strada Gospodărie Agrozootehnică, Bragadiru, jud. Ilfov, tel: 0734301394. Puteți arunca o privire și pe pagina de Facebook a instituției disponibilă la https://www.facebook.com/ASPABragadiru;

Persoanele interesate se pot deplasa și la centrul ASPA din  Mihăilești, situat pe strada Complexului 2A, Mihăilești, jud. Giurgiu, tel: 0741817857, https://www.facebook.com/ASPAMihailestiProgramul centrelor de adopții este de marți până sâmbătă, în intervalul orar 10:00 – 16:00.