Sari la conținut
Home » Așa stăpâni mai rar vezi! Povestea cățelușei Peggy, blănosul care iese din tiparele normalității!

Așa stăpâni mai rar vezi! Povestea cățelușei Peggy, blănosul care iese din tiparele normalității!

a1.ro

Proprietarul câinelui proaspăt încoronat drept cel mai urât câine din Marea Britanie a declarat că Peggy, în vârstă de patru ani, este „frumoasă atât pe dinăuntru, cât și pe dinafară”.

Organizatorii concursului au declarat: „Nu ne-am imaginat niciodată că vom descoperi o vedetă, dar exact asta s-a întâmplat”. Ea va primi acum o ședință de toaletare și o ședință foto profesională.

Peggy, despre care se crede că este o încrucișare de Pug și Chinese Crested, sau Pugese, îi aparține lui Holly Middleton din Leven, lângă Hornsea, în East Yorkshire. 

Povestea lui Peggy, cățelușă care iese din tiparele normalității

Doamna Middleton, în vârstă de 36 de ani, a declarat că prietenii și familia i-au spus că Peggy are „o șansă bună” atunci când au înscris-o în concursul organizat de firma de tipărire de fotografii Parrot Print.

„Avem tendința de a uita că Peggy nu este un câine cu aspect standard și suntem foarte conștienți că unii oameni s-ar referi la Peggy ca fiind urâtă. Este întotdeauna într-un mod umoristic și nu ne supărăm, și nici ea nu se supără.

Chiar dacă unii oameni consideră că aspectul neobișnuit al lui Peggy este ciudat și, în cazuri rare, respingător, și în ciuda faptului că Peggy a câștigat titlul de cel mai urât câine din Marea Britanie, noi credem că este frumoasă atât pe dinăuntru, cât și pe dinafară, și nu am schimba-o pentru nimic în lume”, a declarat proprietara lui Peggy.

bbc.com
Foto: bbc.com; cățelușa Peggy cel mai urât câine din Marea Britanie

Se pare Peggy a fost unul dintre cei șapte câini înscriși în concurs, iar reprezentanții compnaniei Parrot Print, organizatoir ai concursului  au declarat că Peggy s-a descurcat de minune, mai ceva ca un star de la Hollywood

„Nu ne-am fi putut imagina niciodată că vom descoperi o vedetă, dar exact asta s-a întâmplat când Peggy a intrat în concurs. Juriul nu a avut niciodată dubii cu privire la cine va fi câștigătorul, potrivit nbcnews.com.

În ciuda aspectului Peggy este iubită și îndrăgită de toată lumea

 În pofida aparențelor, fondatorul ParrotPrint, Matt Dahan, a declarat ca Peggy este foarte îndrăgită de angajații companiei. „Când am lansat acest concurs, nu m-am gândit nici măcar o dată că vom găsi un câine ca ea, care reușește să fie și urâtă și atât, atât de drăguță în același timp. Este atât de iubită de Holly și de familia ei, ceea ce este fantastic”.

bbc.com
bbc.com; cel mai urât cîine din UK și stăpănul său

Doamna Middleton a explicat anterior cum a adoptat-o pe Peggy online la sfârșitul anului 2018, când era ultimul cățeluș rămas. „Am îndrăgit-o din clipa în care am pus ochii pe ea, cu ochii ei mari și căprui, cu smocul mic de păr alb și cu limba ei care dădea pe o parte. Mi-a părut rău pentru ea, stând acolo fără păr și cu limba scoasă.”

Ea a sperat că victoria lui Peggy îi va încuraja pe oameni să treacă cu vederea „micile ciudățenii ale acelor câini lăsați pe raft. Din momentul în care Peggy a sosit, a fost un membru iubit al familiei noastre. A crescut alături de cei doi băieți ai noștri și este cel mai iubitor, relaxat și blând câine pe care l-am putea cere vreodată.”