Sari la conținut
Home » Constănțenii au primit membrii noi în familie. Câți căței au fost adoptați anul acesta?

Constănțenii au primit membrii noi în familie. Câți căței au fost adoptați anul acesta?

Ce pași trebuie să urmezi dacă vrei să adopți?

Constănțenii au primit membrii noi în familie. Până în prezent, 221 de căței abandonați au găsit familii cu inimi mari care le-au oferit o nouă șansă la fericire prin adopție. Această reușită este cu adevărat remarcabilă și arată angajamentul comunității în ceea ce privește protejarea și grijirea animalelor.

Vă invităm să vă alăturați campaniei noastre continue intitulate ,,Adoptă un cățel!” pentru a continua această poveste de succes. Este esențial ca iubitorii de animale să vină și să adopte cu responsabilitate acești căței, oferindu-le șansa la o viață mai bună.

Constănțenii au primit membrii noi în familie

Primăria Constanța transmite acest apel către toți cei pasionați de animale, pentru a ne ajuta să dăm fiecărui cățel o casă iubitoare.

Este important să menționăm că toți câinii oferiți spre adopție gratuită au primit deja îngrijiri medicale adecvate. Acestea includ deparazitarea internă și externă, înregistrarea în Registrul Electronic al Câinilor (RECS), microcipare, vaccinarea conform programului de vârstă și deținerea unui carnet de sănătate.

Pentru a putea adopta un cățel, trebuie să îndepliniți anumite condiții și să urmați procedura stabilă:

  1. Trebuie să prezentați un document care atestă că aveți un spațiu adecvat pentru creșterea și adăpostirea câinelui.
  2. Trebuie să puteți demonstra că dispuneți de resursele materiale necesare pentru întreținerea și îngrijirea patrupedului.
  3. Este necesar să obțineți acordul asociațiilor de proprietari sau, în funcție de situație, al vecinilor, în cazul în care doriți să adoptați mai mult de doi câini.

Dacă sunteți interesați să adoptați un cățel, puteți să vizitați Adăpostul public de animale abandonate, situat pe strada Câmpul cu Flori nr. 11 (fostă Vârful cu Dor nr. 5). Programul de vizitare este următorul:

  • Luni, marți, miercuri și vineri: 10:00 – 14:00
  • Joi: 09:30 – 17:30
  • Sâmbătă și duminică: închis

Centrul de adopții canine ,,Norocel” are câini disponibili pentru adopție

Căței disponibili pentru adopție gratuită pot fi găsiți și la Centrul de adopții canine ,,Norocel” de pe strada Răscoalei nr. 1907. Acesta este deschis de luni până vineri între orele 10:00 și 14:00.

Este important să subliniem că a avea un cățel ca animal de companie este o decizie semnificativă și necesită o responsabilitate pe termen lung.

Este esențial ca familia adoptatoare să fie pregătită să ofere îngrijire și iubire unui câine. Timp de aproximativ 15 ani să poată susține costurile implicate în creșterea și îngrijirea acestuia.

În plus, există numeroase beneficii pentru dezvoltarea copiilor care cresc alături de un câine. Ei învață lecții importante despre iubire, responsabilitate, disciplină și implicare socială.

Adoptarea unui cățel poate aduce bucurie și învățături prețioase în viața unui copil, subliniază Ștefan Mandachi, un susținător dedicat al salvării animalelor.

Așadar, vă încurajăm să vă implicați în această campanie și să oferiți un cămin călduros și iubitor unui cățel abandonat. Această decizie poate aduce schimbări pozitive atât în viața câinelui, cât și în viața voastră și a copiilor voștri, conform telegrafonline.ro.