Sari la conținut
Home » 20 de km străbătuți de un motan pentru a se întoarce acasă! Când a ajuns, stăpânii au cerut eutanasierea lui

20 de km străbătuți de un motan pentru a se întoarce acasă! Când a ajuns, stăpânii au cerut eutanasierea lui

  • de

20 de km străbătuți de un motan pentru a se întoarce acasă! Când a ajuns, stăpânii au cerut eutanasierea lui.

Povestea tristă a unui motan nedorit de fosta lui familie!

Potrivit thedodo.com, SPCA (Societatea pentru Prevenirea Cruzimii faţă de Animale) din Wake County, Toby a apărut la uşa unei familii ca un motan vagabond, dar nu s-a putut adapta cu pisicile deja existente în locuinţă.

Drept urmare, aceştia l-au dat pe Toby la o nouă familie. Singura problemă a fost că Toby nu era pregătit pentru o nouă casă şi alţi stăpâni. Drept urmare, el a fugit şi a mers 20 kilometri înapoi până la fosta lui casă. În loc să fie impresionaţi de ce mai frumoasă dovadă de iubire din partea unui motan, familia sa l-a condamnat la moarte.

„L-au dus într-un adăpost şi le-au cerut să-l eutanasieze”, a declarat Tora Lynn, director de comunicare al SPCA Wake County, pentru The Dodo. „Este sfâşietor să ştim că a bătut atâta drum înapoi până la familia sa şi acesta a fost răspunsul lor”.

Chiar dacă familia lui Toby nu l-a mai vrut, el îşi dorea să fie în preajma lor la fel de mult ca în prima zi. Familia sa a renunţat la Toby, dar cel puţin i-au găsit o casă nouă.

„A fost testat pozitiv la Virusul Imunodeficienţei Feline şi, de asemenea, s-a descoperit că suferea de o infecţie respiratorie”, a spus Lynn. „L-am tratat pentru infecţie, care a durat ceva timp.”

El s-a dovedit a fi deosebit de afectuos cu personalul SPCA, dar a durat mai mult până când s-a ataşat de celelalte animale rezidente.

„Iniţial, motanul în vârstă de şapte ani, FIV pozitiv, nu a fost foarte încântat să împartă camera cu alte pisici, dar a devenit rapid favoritul voluntarilor”, a declarat SPCA.

În schimb ei au apelat la SPCA care au venit imediat să-l salveze pe Toby, asigurându-se că va avea parte de tratament medical corespunzător şi că se vor depune toate eforturile pentru găsirea unui cămin permanent.

Odată ce Toby s-a simţit mai bine şi era pregătit să-şi găsească un cămin permanent, fotografia lui a fost postată pe social media.

Povestea lui a impresionat o femeie cu suflet mare, iar acum Toby se poate bucura de o nouă familie!