Sari la conținut
Home » Adoptat dintr-un adăpost pentru animale, un motan nu reușește să adoarmă dacă nu este lângă noua sa mamă!

Adoptat dintr-un adăpost pentru animale, un motan nu reușește să adoarmă dacă nu este lângă noua sa mamă!

Adoptat dintr-un adăpost pentru animale, un motan nu reușește să adoarmă dacă nu este lângă noua sa mamă!

Motanul a fost dat unui adăpost pentru animale după ce fosta stăpâna s-a mutat într-un azil de bătrâni!

Un adăpost australian aparţinând RSPCA (Societatea Regală de Prevenire a Cruzimii faţă de Animale) a fost casa temporară a unui motan în vârstă de 13 ani, care a fost nevoit să își părăsească fosta stăpână după ce aceasta a fost mutată la un azil de bătrâni.

Potrivit thedodo.com, neobișnuit cu noul mediu de trai, motanul pe nume Jamie a simțit unele probleme de adaptare, după ce au fost descoperite afecțiuni la rinichi și dinți.

O femeie pe nume Sarah Dempsey a venit la adăpost în căutarea unei pisici, iar imediat s-a format o legătură specială între cei doi:

„Când l-am întâlnit prima oară, el dormea, dar s-a trezit când m-am aplecat să-l privesc mai de aproape”, a declarat Sarah pentru The Dodo. „El îşi dorea în mod clar să fie mângâiat pe cap, aşa că am dus mâna spre el şi imediat a început să toarcă. Mai târziu, personalul l-a lăsat să vadă cum se comportă cu mine şi a fost atât de afectuos.”

Sarah l-a adoptat chiar în acea zi pe Jamie, iar cei doi au mers împreună acasă. Acolo, Jamie a demonstrat imediat cât de mult se ataşase de noua sa mamă adoptivă.

„Nu pleacă nicio clipă de lângă mine. El este extrem de afectuos şi se învârte în jurul picioarelor mele. Îi place ‘să vorbească’ cu mine noaptea şi mă urmăreşte peste tot pe unde merg prin casă,” spune Sarah.

În prima lor zi împreună, Jamie şi-a manifestat dorinţa ca Sarah să-i ţină lăbuţa în timp ce adoarme.

„Dacă îi dau drumul, se trezeşte, miaună şi îmi trage mâna înapoi”, a spus Sarah. „Cred că deja am stabilit o legătură minunată.”

Cu siguranță, Jamie va avea parte de o viață minunată alături de această tânără!