10 ”bandiţi” au încercuit un camion. Un filmuleț de aproximativ 2 minute ne arată o scenă demnă de un film de Oscar. Zece urși polari au luat cu asalt o mașină care transporta gunoi. Momentul a fost surprins de un șofer undeva în Rusia Arctică. Dar ce i-a determinat pe ”hoți” să acţioneze la drumul mare?

Clipul a fost filmat într-o zonă neidentificată, însă, potrivit The Siberian Times, având în vedere numărul de înmatriculare al camionului, întâmplarea ar fi putut să aibă loc în arhipelagul Novaya Zemlya.

10 ”bandiţi” au încercuit un camion. Ce i-a determinat pe ”hoți” să acţioneze la drumul mare

Un alt bărbat aflat pe același drum a reușit să surprindă momentul cu ajutorul telefonului mobil zece urși polari care au încercuit o mașină de gunoi, unii dintre ei s-au urcat în remorcă, atrași probabil de mirosul pregnant lăsat de gunoiul din camion. În tot acest timp, puii privesc curioși camionul, dar și ascensiunea urșilor bătrâni în camion.

Uite ce se întâmplă, urșii sunt flămânzi

Urșii din imaginea de mai jos nu par a fi atât de subnutriți, însă cel care a filmat clipul sugerează că lipsa hranei este principalul motiv  al atacului.

„Uite ce se întâmplă, urșii sunt flămânzi, acum al patrulea se urcă în remorcă”, spune șoferul în timp ce claxona.

 

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da