1409 Vizualizari

02 Iun, 2017 la 9:58 am

Un cocoș suferă de o puternica criza de identitate. Uite ce se crede

Un cocoș suferă de o puternica criza de identitate. Uite ce se crede

Un cocoș suferă de o puternica criza de identitate. Uite ce se credeUn cocoș din China, cam confuz ce-i drept,  suferă de o puternica criza de identitate. Aparent, pasarea este convinsa ca este pinguin. In loc sa mearga ca o gaina normala, cocosul din rasa peng inainteaza intr-o pozitie complet verticala, cu aripile stranse in spate.

Cocoșul este al unui pescar din China, Liu Yong, din satul Jinhu situat în provincia Jiangsu. Bărbatul marturisește că pasarea are această criză de identitateîncă de când era pui. Pe masură ce creștea, diferența dintre el si celelalte pasari de curte s-a accentuat: in loc sa scarme pamantul si sa doarma in cotet pe timpul noptii, cocosul se trezeste tarziu si are un comportament arogant si superior vizavi de celelalte pasari.Cu o astfel de problem se confruntă și o purcelușă de la o fermă Australia. În ciuda diferenței evidente, ea se crede ponei. Miss Daisy, cum a fost botezată ulterior de angajații fermei, isi petrece toata ziua cu poneiul Honey Bunny și, mai mult, imita perfect comportamentul unui cal.

Proprietara fermei, Anita Coulthard, marturiseste ca porcii sunt animale extrem de inteligente și, dacă sunt dresate bine, pot face aproape orice le permite fizionomia. Dacă impulsul de a se imprieteni cu poneii si a se comporta ca ei este natural, această abilitate se amplifică, potrivit descopera.ro.

Ti-a placut articolul? Aboneaza-te la newsletter-ul AnimalZoo

Tags:

,

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*