1836 Vizualizari

04 Feb, 2014 la 12:46 pm

A fost ABANDONAT în FRIG cu bagaj cu tot!

I-a agatat si un bilet de zgarda... "Stapanul meu nu ma mai vrea..." - vezi continuarea

Un bărbat din regiunea Norfolk din Marea Britanie şi-a abandonat câinele, lăsându-l pe o stradă pustie, închis într-o cuşcă, pe o vreme friguroasă… cu puţine grade în termometre.

Cainele abandonat

Norocosul câine a fost găsit înainte să îngheţe de frig, de un trecător. De zgarda sa era agăţat un bilet în care scria că micuţul nu mai este dorit: „Te rog să ai grijă de mine pentru că stăpânul meu nu mă mai vrea. Mă voi strădui cât pot eu de mult să te fac fericit. Numele meu este Snoopi„.

Abandonat cu tot cu “bagaj”

cusca si lucrurile cainelui abandonatÎn cutie au fost lăsate toate cele necesare creşterii animalului, mai exact hrana şi jucăria preferată a lui Snoopi.

Un inspector de la Poliţia Animalelor din Marea Britanie a declarat, mâhnit, că acel bilet nu l-a absolvit pe fostul stăpân de vina de a lăsa un suflet în stradă: „Nu pot să îmi dau seama cum cineva a putut să renunţe la un căţeluş atât de simpatic. În acelaşi timp se vede că a avut grijă să îi lase biletul şi mâncarea alături. Chiar şi aşa, este un gest foarte insensibil„.

bilet caine abandonat

Ulterior, patrupedul a fost preluat de o organizaţie caritabilă care încearcă acum să îi găsească un stăpân.

 

Ti-a placut articolul? Aboneaza-te la newsletter-ul AnimalZoo

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*