Sari la conținut
Home » Pisica găsită pe Calea Victoriei a fost preluată de la Poliția Capitalei

Pisica găsită pe Calea Victoriei a fost preluată de la Poliția Capitalei

Pisica gasita pe Calea Victoriei langa un troller

Pisica găsită pe Calea Victoriei a fost preluată de la Poliția Capitalei. Animalzoo.ro a scris la sfărșitul săptamânii trecute despre o pisică care a fost găsită de Poliția Capitalei. Reamintim că un bărbat a găsit pisica și a predat-o Poliţiei. Oamenii legii au făcut apel la populaţie, într-un mesaj pe Facebook, pentru a-i găsi proprietarul.pi

Pisica găsită pe Calea Victoriei a fost preluată de o asociație

Pisica se află pe mâini bune în acest moment. Ea a ajuns la o asociație care se ocupă de îngrijirea pisicilor abandonate.

„Pisica a fost preluată pe baza unui proces verbal de custodie, până la soluționarea cauzei, de către Asociația Conacul Pisicesc”, se menționează într-un mesaj postat în dreptul pozei.

„Pisica rămâne la noi până când polițiștii, care nu au nevoie de sfaturi că au super experiență, o să elucideze misterul, pisica nu a ajuns oriunde ci la cel mai frumos si elegant loc din România pentru pisici salvate din stradă, personal nu cred că a fost abandonată, este o pisică îngrijită, toate testele negative, sterilizată, foarte blândă, obișnuită cu mașina, transportorul este unul de calitate, repet să așteptăm rezultatele polițiștilor, sper ca proprietarul să fie ok”, a scris un reprezent al Asociației Conacul Pisicesc.