Sari la conținut
Home » Zece pisici și un cățel abandonați de o femeie fără suflet! Imaginile surprinse sunt emoționante

Zece pisici și un cățel abandonați de o femeie fără suflet! Imaginile surprinse sunt emoționante

Zece pisici și un cățel abandonați de o femeie fără suflet! Imaginile surprinse sunt emoționante.

A fost deschisă o anchetă!

Următoarea poveste tristă o are în centrul atenției pe o femeie fără suflet, care a decis pur și simplu să își abandoneze cele 11 animale de companie, fără să stea pe gânduri. Un adăpost pentru animale sau un mesaj publicat pe rețelele de socializare nici măcar nu au fost luate în calcul, fiind mai „ușor” să le lase în mijlocul drumului.

Din păcate, există mulţi oameni în lume care nu se gândesc de două ori când iau un animal şi apoi ajung să-l maltrateze sau să-l abandoneze. Spre norocul lor, camerele de supraveghere au putut înregistra momentul crudului abandon.

Potrivit pawbuzz.com, poliţia din Hillsborough, Florida, a demarat imediat cercetările după ce o femeie a fost văzută abandonând nu un singur animal, ci zece pisici şi un câine în mijlocul drumului.

Zece pisici și un cățel

Se pare că adăpostul Critter Adoption Rescue Effort (C.A.R.E.), cel mai apropiat centru, nu mai avea locuri libere, însă ar mai fi existat opțiuni care necesitau puțin efort din partea femeii.

Ceea ce i-a lăsat pe toţi uimiţi în această poveste a fost că oficialii de la adăpost i-au oferit femeii o listă cu alte locaţii similare la care ar fi putut încerca să-şi ducă animalele.

După ce a fost identificată şi interogată de autorităţi, ea a spus că nu ştia că abandonarea animalelor este o practică ilegală. Acum, ea va trebui să răspundă în faţa legii, fiind acuzată de rele tratamente aplicate animalelor.