Sari la conținut
Home » Vrei o pasăre încântătoare? Alege să te bucuri de cinteză

Vrei o pasăre încântătoare? Alege să te bucuri de cinteză

Din cuprinsul articolului

Alege să te bucuri. Cea mai frumoasă parte a unui animal de companie înaripat este aceea cu cântatul. Trilurile lor înveselesc imediat o casă, și casa pare și mai primitoare. Alege să te bucuri de aceste animale de companie minunate.

Şi nu vorbim doar despre păsările pe care le vedeţi la televizor. Când doriţi să vă achiziţionaţi o pasăre, faceţi cercetări.

Păsările pot fi scumpe. Și, dacă ești începător este mai bine să luaţi o pasăre ușor de îngrijit. Nu săriți direct frumuseţea exotică pe care v-aţi dorit-o întotdeauna.

Alege să te bucuri de cinteze

O cinteză
O cinteză care stă pe jos în iarbă

În afară de studierea tipului de pasăre pe care îl doriţi asiguraţi-vă că ştiţi câteva câte ceva despre îngrijirea lor. Spre exemplu, lucruri despre coliviile pentru păsări şi dietă. Î

În primul rând, ar trebui să cumpăraţi cea mai mare colivie pe care o puteţi permite – chiar şi pentru o pasăre mică. Nu vă place să staţi înghesuit într-o locuinţă mică, nu? Ei bine, nici păsării dvs.

În ceea ce priveşte dieta, consultaţi un specialist de la magazinul magazinul de animale de companie. Sau solicitați un medic veterinar deoarece dietele sunt specifice speciei de păsări.

Acum să trecem la păsări. Pentru începători, recomandabil este să alegi o cinteză.

Cintezele

Cintezele sunt păsări de companie grozave, ieftine şi uşor de îngrijit. Cel mai bine este să le achiziţionaţi în perechi deoarece le place compania tovarăşilor lor cu pene.

Necesită puţină interacţiune umană şi spre deosebire de alte păsări, nu trebuie să lăsaţi cinteza să iasă din colivie pentru a zbura prin cameră. Este perfectă pentru copii sau pasionaţii de păsări începători.

Există numeroase tipuri de cinteze în lume. Există sute de tipuri diferite, fiecare cu ciudăţeniile şi caracteristicile lor unice de personalitate. Cu toate acestea, în ciuda numărului mare de cinteze doar câteva tipuri sunt eligibile pentru a fi adoptate, potrivit omlet.

Cele mai indicate cinteze că păsări de companie sunt: Cinteza Gouldian (cinteza curcubeu), Cinteza stea (Bathilda ruficauda), Strawberry Finch (Amandava amandava). Mai puteți opta și pentru cinteza australiană zebrată (cel mai popular tip de cinteze), Society Finch, Cinteza bufniţă (Owl finch) sau Plum-Headed Finch (Neochmia modestă).