Sari la conținut
Home » VIDEO!Lesa și hamul nu mai sunt la modă. Faceți cunoștință cu Grayson, câinele vedetă de pe Tik Tok care se plimbă cu trotineta electrică

VIDEO!Lesa și hamul nu mai sunt la modă. Faceți cunoștință cu Grayson, câinele vedetă de pe Tik Tok care se plimbă cu trotineta electrică

sursă foto:dreamstime.com

Se pare că rutina zilnică de a plimba câinele fie pentru relaxare fie pentru a-și face nevoile fiziologice a fost dusă la alt nivel, de un stăpân care a ales să-și plimbe câinele într-un mod cu totul…nonconformist să spunem.

Am mai văzut câini care se plimbă pe skateboard de multe ori. Cu toate că, la fel ca majoritatea oamenilor, rămânem uimiți de fiecare dată când vedem așa ceva. Dar, se pare că acum este prea ușor pentru câini. Ei vor să facă pasul înainte și să se urce pe scutere electrice. 

@capincunucafuk Graysons a good boy #foryou #fy #dog #onewheel #graysonthedog #escooters ♬ original sound – CAPIN CUNUCAFUK

 

Nu am fi crezut că acest lucru este posibil dacă nu ar fi fost acest videoclip de la un utilizator de  TikTok. Acest câine pe nume Grayson nu era pe orice fel de trotinetă electrică. El se plimba pe o trotinetă electrică cu o singură roată. Vorbim despre niște abilități serioase! Așteptați să vedeți ce face acest câine în curbă.

Dintr-un anumit motiv, încă nu credem că acest lucru este real. Este atât de uimitor încât pare desprins dintr-un film. Ne-am opri din tot ceea ce facem dacă am vedea acest câine plimbându-se pe stradă. Cum ai putea să nu?

Grayson, câinele care se dă cu trotineta electrică, viral pe TikTok

Și cum era de așteptat filmulețul cu al nostru abil cățeluș a ajuns viral pe internet.Comentariile au început să curgă cu duiumul. Nu e ca și când vezi zilnic câini care se dau pe trotinete electrice. Curiozitatea mă face să întreb cum de a ajuns Grayson să manevreze atât de bine acel scuter? Ce urmează, patrupezi care vor pilota motociclete? În fine, redăm câteva dintre miile de comentarii uimite ale internauților.

Știa chiar și cum să conducă. Cum adică, cum Dumnezeu?! „Felul în care s-a ferit de groapa aia. E o nebunie”, a comentat utilizatorul whiteboyinchurch. Nu-i așa?! Nici măcar nu a fost nevoie să-i spună, ceea ce pentru noi este cea mai nebună parte! 

Un alt internaut a  adăugat: „Chiar s-a uitat înapoi la tine ca să se asigure că l-ai văzut că a întors!!!!”. Era atât de mândru de acea întoarcere încât trebuia să se asigure că toată lumea l-a văzut.

a scris: „Când mama ta spune: „Scoate câinele la plimbare.” …Bine.” Am începe să ne oferim voluntari să scoatem câinele la plimbare dacă asta ar însemna! Serios vorbind, poate Grayson să dea niște lecții? Pentru că noi nici măcar nu știm să mergem pe un scuter ca acesta. „Se descurcă mai bine decât m-aș descurca eu”, potrivit pethelpful.com.

Etichete: