Sari la conținut
Home » Videoclipul zilei! Cum reacționează patrupedul atunci când un copil vine să îl pupe

Videoclipul zilei! Cum reacționează patrupedul atunci când un copil vine să îl pupe

Videoclipul zilei! Cum reacționează patrupedul atunci când un copil vine să îl pupe.

Imagini de-a dreptul adorabile!

Influența benefică a animalelor de companie asupra noastră este una foarte bine cunoscută, în special asupra copiilor mici.

O reacţie greşită a unui câine pe care îl iubim şi preţuim este o raritate, deoarece patrupedul rămâne loial familiei şi are un instinct de protecţie faţă de cei mici. Pentru Quinn, o fetiță din San Antonio, Texas, relația cu Larry, Ciobănescul Alb Elvețian al familiei este cu totul specială.

Ei se pot dovedi a fi extrem de protectivi și plini de afecțiuni față de copii, însă trebuie să fim mereu atenți. În videoclipul următor, copilul se întinde după cățel să îl pupe, iar patrupedul are o reacție cu totul adorabilă.

Potrivit thedodo.com, fetiţa nu este suficient de mare pentru a vorbi, drept urmare comunică prin intermediul gesturilor.

Potrivit unui mesaj publicat pe YouTube, câinele Larry are cu 9 luni mai mult decât Quinn şi s-a ataşat de ea imediat după ce părinţii săi au adus-o acasă de la maternitate.

Din fericire, tatăl a fost acolo pentru a surprinde momentul adorabil pe cameră, iar acum imaginile au devenit virale.

Larry pare indiferent la început, dar apoi se ridică şi reacţionează într-un mod care o face pe Quinn să strige de bucurie.

Videoclipul zilei!