Videoclipul zilei! Cum reacționează patrupedul atunci când un copil vine să îl pupe.

Imagini de-a dreptul adorabile!

Influența benefică a animalelor de companie asupra noastră este una foarte bine cunoscută, în special asupra copiilor mici.

O reacţie greşită a unui câine pe care îl iubim şi preţuim este o raritate, deoarece patrupedul rămâne loial familiei şi are un instinct de protecţie faţă de cei mici. Pentru Quinn, o fetiță din San Antonio, Texas, relația cu Larry, Ciobănescul Alb Elvețian al familiei este cu totul specială.

Ei se pot dovedi a fi extrem de protectivi și plini de afecțiuni față de copii, însă trebuie să fim mereu atenți. În videoclipul următor, copilul se întinde după cățel să îl pupe, iar patrupedul are o reacție cu totul adorabilă.

Potrivit thedodo.com, fetiţa nu este suficient de mare pentru a vorbi, drept urmare comunică prin intermediul gesturilor.

Potrivit unui mesaj publicat pe YouTube, câinele Larry are cu 9 luni mai mult decât Quinn şi s-a ataşat de ea imediat după ce părinţii săi au adus-o acasă de la maternitate.

Din fericire, tatăl a fost acolo pentru a surprinde momentul adorabil pe cameră, iar acum imaginile au devenit virale.

Larry pare indiferent la început, dar apoi se ridică şi reacţionează într-un mod care o face pe Quinn să strige de bucurie.

Videoclipul zilei!