Sari la conținut
Home » Viața unui bărbat era să se sfârșească dacă nu ar fi intervenit Ciobănescul German!

Viața unui bărbat era să se sfârșească dacă nu ar fi intervenit Ciobănescul German!

  • de

Viața unui bărbat era să se sfârșească dacă nu ar fi intervenit Ciobănescul German!

Evenimentul salvator s-a petrecut în SUA!

O cățelușă din rasa Ciobănesc German, pe numele ei Sadie, și-a salvat stăpânul într-un mod uimitor! Când bărbatul s-a prăbușit la podea, în urma unui accident vascular cerebral, patrupedul a simțit imediat că ceva nu este în regulă, și a decis să intervină!

A început să îl lingă pe față, iar când a văzut că asta nu este suficient, a decis să îl tragă cât mai aproape de telefonul mobil, pentru a putea apela numărul unic de urgență.

Totul s-a petrecut în New Jersey, SUA, atunci când Brian, stăpânul lui Sadie a început să se simtă rău. În vârstă de șase ani, Sadie nu doar că nu și-a părăsit stăpânul, dar a pornit un adevărat procedeu pentru salvarea lui.

Sadie a rămas alături de familia lui Brian, în timp ce acesta își revine la centrul unde a fost internat. El le cere rudelor să vadă căţeluşa prin apel video în fiecare seară.

Cu doar câteva luni în urmă, Brian a intrat în viața lui Sadie și a decis să o adopte, devenind una dintre cele mai bune decizii ale vieții sale:

„Brian a simțit o legătură specială cu Sadie, deoarece îi prețuia inteligența, ezitarea în a avea încredere și loialitatea acerbă odată ce a prins mai multă încredere”.

Dacă până acum relația lor a fost una extrem de apropiată, cu siguranță că legătura lor a fost cu mult îmbunătățită după acest eveniment, iar patrupedul și-a dovedit din nou importanța în cadrul familiei.