Sari la conținut
Home » Videoclip emoționant cu un cățel care plânge în fiecare seară! Chiar dacă a fost abandonat, dorul de familie este prea mare

Videoclip emoționant cu un cățel care plânge în fiecare seară! Chiar dacă a fost abandonat, dorul de familie este prea mare

  • de

Videoclip emoționant cu un cățel care plânge în fiecare seară! Chiar dacă a fost abandonat, dorul de familie este prea mare.

Viața din adăpost, motivul de „supărare” al unui cățel cu suflet mare!

„Montgomery County Animal Services and Adoption Center” a devenit noua casă pentru un metis de Pitbull, asta după ce a fost returnat din motive neînțelese! Potrivit fostei sale familii, îngrijirea patrupedului era una prea complicată, luând decizia de „returnare” a cățelului.

Potrivit thedodo.com, adăpostul a postat un videoclip pe reţelele de socializare în care cățelușa plânge de dorul familiei, adaptându-se cu greu condițiilor din adăpost:

„Faceţi cunoştinţă cu Baby, căţeluşa cu cele mai triste urlete pe care le-aţi auzit vreodată”.

Fiecare seară înainte de a merge la culcare este o luptă continuă pentru Baby, ea plângând după amintirile fericite din trecut.

Însă, în această situație sunt o mulțime de astfel de câini, care au ajuns să fie împrăștiați prin diferite adăposturi și asociații de protecție a animalelor, din cauza lipsei unor persoane de asumare a deciziilor luate. Chiar dacă adopția unui cățel reprezintă anumite sacrificii pe care trebuie să le faci în mod firesc și normal, bucuria pe care o va aduce în viață un astfel de animal de companie este mult mai importantă decât orice probleme.

Se pare că decizia de a posta videoclipul în mediul online a dus la o adopție fericită pentru cățelușă!

Videoclip emoționant cu un cățel cu suflet mare!