Sari la conținut
Home » Videoclip emoționant cu bucuria unui cățel după ce și-a regăsit stăpânul!

Videoclip emoționant cu bucuria unui cățel după ce și-a regăsit stăpânul!

  • de

Videoclip emoționant cu bucuria unui cățel după ce și-a regăsit stăpânul!

Câinele s-a pierdut de stăpânul său!

Travis Allen este un tânăr care locuieşte în Carolina de Nord şi a trebuit să treacă prin cel De Crăciun a decis să-şi viziteze familia în Georgia, fiind însoțit de patrupedul său loial.

Căţeluşul a auzit zgomotul produs de artificii în timpul unei plimbări şi a intrat în panică. Travis a încercat să-l îmbrăţişeze pentru a-l calma, dar căţeluşul a fost atât de stresat, încât a reuşit să se elibereze din lesă şi să fugă.

A refuzat să-şi piardă speranţa, dar curând trebuia să se întoarcă acasă pentru că începea serviciu şi nu voia să-şi lase căţelul pierdut pe stradă.

Atunci i-a venit ideea de a contacta un adăpost local care era foarte aproape de zona în care Chipper se pierduse şi a cerut ajutorul voluntarilor.

Sheila Kemp, directorul adăpostului, a fost impresionată de povestea lui Travis şi a decis să-l ajute.

„În vocea lui am putut simţi că era mâhnit şi cu inima sfâşiată. Ştiam că trebuie să-l ajut şi am creat o echipă 100% dedicată găsirii lui Chipper”, povesteşte Sheila.

O femeie l-a găsit şi l-a recunoscut după pozele publicate pe reţelele de socializare.

Videoclip emoționant cu bucuria unui cățel

Căţeluşul părea că vrea să-i povestească toate aventurile sale urlând, iar Travis nu se putea abţine să-şi îmbrăţişeze prietenul loial. Este evident că micuţul Chipper şi proprietarul său au o legătură cu totul specială şi nu trebuie să mai treacă niciodată printr-o asemenea experienţă.