Sari la conținut
Home » Recunoștința unui cățel după ce a fost salvat de o bătrână! Patrupedul o așteaptă zilnic în stație

Recunoștința unui cățel după ce a fost salvat de o bătrână! Patrupedul o așteaptă zilnic în stație

  • de

Recunoștința unui cățel după ce a fost salvat de o bătrână! Patrupedul o așteaptă zilnic în stație.

Totul s-a petrecut în China!

Un câine mic aşteaptă într-o stație de autobuz de unul singur, spre surprinderea tuturor. De fiecare dată când se apropie un autobuz, patrupedul aleargă spre el de parcă ar aştepta pe cineva.

Totuşi, când vede că proprietarul său nu este printre pasagerii care coboară, devine extrem de trist, apoi se întoarce sub acoperişul staţiei de autobuz pentru a aştepta următoarea cursă.

Cu ani în urmă, a fost abandonat şi lovit în mod tragic de o maşină. Singura persoană care s-a oprit să-l ajute a fost o femeie în vârstă. Femeia este foarte săracă, dar asta nu a împiedicat-o să ia câinele acasă şi să-l îngrijească până când s-a însănătoşit.

Bal Bal a supravieţuit mulţumită ajutorului venit din partea femeii cu inimă bună. Locuitorii oraşului o numesc „bunica”. Femeia este săracă, dar face tot posibilul să-i ofere totul lui Bal Bal. Din moment ce nu îşi permite un gard adecvat, a construit o canisă improvizată pentru a-i oferi un adăpost călduros în zilele reci.

Ori de câte ori bunica trebuie să meargă în oraş pentru a procura provizii, el scapă din canisă şi aleargă după ea. Bunica crede că se comportă astfel pentru că este recunoscător că i-a salvat viaţa. Indiferent de numărul de ore cât bunica este plecată, Bal Bal o aşteaptă în staţia de autobuz pentru ca ea să se întoarcă.

Recunoștința unui cățel

O poveste extrem de frumoasă despre loialitatea câinilor, care niciodată nu uită cine i-a ajutat.