Sari la conținut
Home » Video. Struțul Emmanuel, jucăușul care strică filmările live ale stăpânei. Păsării îi place să apară mereu în cadru

Video. Struțul Emmanuel, jucăușul care strică filmările live ale stăpânei. Păsării îi place să apară mereu în cadru

Din cuprinsul articolului

Struțul Emmanuel îi dă peste cap toate planurile unei tinere care își dorește să promoveze animalele adunate la o fermă prin realizarea unor lecții în format video pentru o platformă de socializare.

Numai că este foarte dificil ceea ce și-a propus, întrucât în timpul filmărilor și în momentul în care tânăra face prezentarea animalelor din fermă, în cadru, intervine un struț care îi strică toată munca.

Filmările live ale femeii sunt întrerupte de fiecare dată de struțul „familiei”. Chiar dacă i-a stricat filmarea, fata a dorit totuși să imortalizeze momentul cu struțul simpatic și să îl posteze pe rețelele de socializare.

Astfel că, o filmare în care struțul Emmanuel intervine mereu în cadru când femeia vorbește despre alte animale a fost postată pe Twitter.

Struțul jucăuș dă dovadă de multă curiozitate și de insistență, dar stăpâna reușește să îl convingă de două ori, în intervențiile păsării în fața camerei de filmat, să nu lovească cu ciocul aparatul video.

În cele din urmă, fata se dă bătută și îl lasă pe struț să se desfășoare, întrebându-l, până la urmă, dacă acea cameră video răsturnată este momentul la care a visat toată existența lui, asta după ce animalul a dat cu ciocul și a răsturnat camera de filmat.

https://twitter.com/p4ndr_/status/1548017731936497665?s=20&t=qfRqEzcpXTPkYXkd7R9E3A

Curiozități despre struți

Se pare că planează un mit în jurul struților, care prinde în rândul publicului, și anume că struții își îngroapă capul în nisip atunci când le este teamă de ceva.

Nimic mai fals, întrucât fiind păsări care nu zboară, ei nu își construiesc cuiburile prin copaci sau la înălțimi, ci își sapă gropi adânci în sol, în care își depun ouăle.

Din când în când, ei bagă capul în acele gropi să vadă care mai este situația cu ouăle, cât și să se asigure dacă căldura este distribuită uniform, iar cei care îi surprind în acele momente cred că păsările își ascund capul, ceea ce este neadevărat.