Sari la conținut
Home » Video. O ieșeancă o întrece și pe Iulia Albu. A surprins pe toată lumea cu ce animal de companie se plimba pe străzile orașului

Video. O ieșeancă o întrece și pe Iulia Albu. A surprins pe toată lumea cu ce animal de companie se plimba pe străzile orașului

O ieșeancă o întrece și pe Iulia Albu în materie de animal de companie. Spre surprinderea oamenilor din Iași, aceasta a fost văzută plimbând în lesă, prin oraș, un iepure. În trecut, Iulia Albu șoca cu alegerea făcută, o găină pe post de animal de companie, dar acum, văzând ce animale își iau oamenii pe post de companie, am putea spune că nu ne mai surprinde alegerea ei.

Ca lucrurile să fie mai ieșite din comun, femeia din Iași și-a pus iepurele în lesă, iar reacția oamenilor a fost una pe măsură: s-au oprit în loc să vadă minunăția. Întâmplarea a fost surprinsă în cartierul Alexandru cel Bun din Iași.

Un ieșean „Mi-am făcut cruce, n-am văzut în viața mea un iepure în lesă…Nu m-am putut abține și am filmat”

O ieșeancă o întrece și pe Iulia Albu prin faptul că își plimbă iepurele în lesă prin oraș, iar un bărbat văzând întamplarea, a scos repede telefonul și a filmat, ulterior, trimițând înregistrarea pe adresa redacției BZI, însoțită de un scurt mesaj.

Bărbatul a rămas șocat când a văzut-o pe femeie cu animalul în lesă. Inițial a crezut că este un câine, dar când s-a apropiat a constat că, de fapt, este un iepure. A afirmat că a fost prima dată când a văzut un iepure pus în lesă și plimbat prin oraș, pe post de animal de companie.

Totodată, acesta a mai spus că știe persoane care au iepuri acasă, dar îi ține într-un spațiu amenajat, nicidecum nu îi ține în lesă și  nu îi scoate la plimbare pe stradă.

„Eram în Alexandru când am văzut-o pe doamna cu un animal în lesă. Am crezut că este câine, dar când m-am apropiat era, de fapt, un iepure.

Mi-am făcut cruce, n-am văzut în viața mea un iepure în lesă. Știu că sunt persoane care au iepuri drept animale de companie, dar credeam că îi țin în cuști sau ceva, nu în lesă pe stradă. Nu m-am putut abține și am filmat”, a precizat cetățeanul.