Sari la conținut
Home » Video. Maximino, pisica „divă” eclipsează o cântăreață de operă. Felina care miaună pe ritmul muzicii

Video. Maximino, pisica „divă” eclipsează o cântăreață de operă. Felina care miaună pe ritmul muzicii

Felina care miaună pe ritmul muzicii, Maximino sau „diva” eclipsează o cântăreață de operă, într-o filmare pe TikTok. O fată fredonează o melodie într-o înregistrare pe TikTok, iar la un moment dat, își face apariția în cadru, pe la mijlocul recitalului, o pisică doritoare să cânte și ea.

Felina este nerăbdătoare să  acapareze atenția audienței, astfel că, nu are nicio reținere în a interveni peste stăpână.

Publicul este impresionat de prestația pisicii „diva”, surclasându-și stăpâna, și nu se mai satură să o asculte.

Clipul a fost vizualizat de peste 4,1 milioane de ori

În clip, pisica pe nume Maximino este dornică să iasă în lumina reflectoarelor. Ea își întrerupe stăpâna, pe @maura.music și preia controlul în mijlocul spectacolului, mieunând pe rimul muzicii.

Stăpâna este impresionată până la lacrimi de râs de prestația felinei, motiv pentru care nu se mai poate opri din râs.

@maura.music a dat o subtitrare la videoclipului: „Ce legend”. #OperaCat #OperaSinger #catsoftiktok #bestsinger #talent #musictok”.

Internauții au apreciat prestația celor două

Publicul a lăudat duetul celor două în secțiunea de comentarii. Un utilizator a scris: „Nu știu pentru ce dați audiție, dar amândouă ați obținut rolul”.

Într-un interviu pentru Newsweek, @maura.music a declarat că a fost încântată de reacția celor de pe TikTok.

„Nu mi-a venit să cred că atât de mulți oameni au reacționat și au postat atât de multe comentarii frumoase”, a spus ea. „Mi-a facut ziua mai bună și m-a făcut fericită să pot împărți zâmbete cu ceilalți”.

@maura.music s-a destăinuit, de asemenea, publicației despre talentele muzicale ale lui Maximino.

Felinei îi place să-și audă stăpâna cântând

Felina care miaună pe ritmul muzicii îi place să cânte alături de stăpâna sa. „Adoră muzica, iar singurul mod în care îl pot face să mă asculte este să-i fredonez melodiile lui preferate”, a dezvăluit ea.

Maximino nu este singurul din familie care are calități vocale: @maura.music a declarat pentru Newsweek că are 10 ani de pregătire în canto clasic.

„Ultima dată când am cântat cu o trupă de operă autentică a fost în 2018, când îmi luam diploma în muzică”, a spus ea. „Am trecut apoi la a fi director de cor, dar îmi este dor să cânt”, a adăugat, potrivit People.

@maura.music

What a legend. #OperaCat #OperaSinger #catsoftiktok #bestsinger #talent #musictok

♬ original sound – maura music