Sari la conținut
Home » Video. Dragoste de câine. Un copil este salvat de animalul de companie

Video. Dragoste de câine. Un copil este salvat de animalul de companie

Un copil este salvat de animalul de companie, un cățel care sare în ajutorul celui mic atunci când acesta este atacat de alt patruped. Momentul a fost surprins de camere de supraveghere din zona în care s-a petrecut incidentul, iar acesta a fost postat pe o rețea de socializare.

Imaginile postate pe TikTok au strâns milioane de vizualizări, semn că oamenii au reacționat imediat la această întâmplare.

În înregistrare se vede cum un câine vagabond se năpustește pe cel mic atacându-l, iar animalul său de companie nu întârzie să apară și sare imediat în ajutorul lui.

@purpl3aquar1us

A dog saved a baby

♬ Your the mannnn – Purpl3Aquar1us

 

Utilizatorii au reacționat în număr mare

Un copil este salvat de animalul de companie, iar utilizatorii au fost de-a dreptul uluiți de cele întamplate, videoclipul postat pe TikTok strângând peste trei milioane de vizualizări.

În imagini, copilul este atacat în timp ce se juca pe stradă, când, într-o fracțiune de secundă, un patruped sare să îl atace pe puști.

Imediat, cațelul copilului, care se afla la distanță mică față de el, a sărit repede, dându-l la o parte pe celălalt câine și salvându-l pe băiețel.

Ulterior, parinții copilului au venit și ei să vadă dacă copilul lor este bine, în timp ce câinele familiei se întoarce lângă puști, după ce l-a gonit pe câinele agresiv.

Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară, apreciind gestul de ajutor oferit de cățel băiatului, câinii fiind dotați cu un asemenea gest de protecție la adresa stăpânilor.

„Respect pentru acest câine”/ „Acest câine a reacționat la timp”/ „Wow, rar vezi asemenea lucruri”/„Este impresionant”/ „Cu siguranță câinele se poate numi cel mai bun prieten al omului”, fiind doar o parte dintre comentariile lăsate de oameni pe rețeaua de socializare la această întâmplare.

Câinele este un animal de companie care nu te lasă la greu, mereu fiind lângă tine și întotdeauna pregătit să-ți ofere ajutor ori de câte ori ai nevoie.