Sari la conținut
Home » Video amuzant cu Rick! Cea mai leneșă pisică pe care ați văzut-o pe TikTok

Video amuzant cu Rick! Cea mai leneșă pisică pe care ați văzut-o pe TikTok

Ricky cel mai leneș motan;sursă foto: dailypaws.com

Cu toții am avut acele zile în care pur și simplu nu ne vine să ne ridicăm din pat. Dar o pisică devenită virală pe

TikTok duce lenea cu un pas mai departe cu metoda sa cel puțin bizară de a coborî scările. Dacă nu necredeți nu vă rămâne decât să vă convingeți singuri.

Videoclipul îl arată pe Ricky, pisica tabby portocalie și albă, stând pe o scară. Apoi se lovește cu capul de partea laterală a unei trepte și se culcă, asemănător cu modul în care propria pisică încearcă probabil să obțină animale de companie de la tine.

Ricky, cea mai leneșă pisică de pe TikTok

 

@rlynneg This is Ricky, welcome to RickTok #catsoftiktok #herecomestheboy #fypage ♬ Here Comes the Boy (Theme) – 88century

Dar situația devine și mai ciudată: Ricky traversează apoi scara cu capul înainte în timp ce se află pe o parte, întinzându-și corpul pentru a-l împinge în jos până la următoarea treaptă. Arată ca Jell-O în timp ce plutește pe scări, în timp ce un pian eteric cântă.

Ricky cel mai leneșs motan
sursă foto: COURTESY OF RLYNNEG / TIKTOK

Secțiunea comentariillor, rezervată internauților care de altfel, sunt și ei cuceriți și vrăjiți de Ricky, a fost inundată cu remarci de tot felul. De exemplu un utilizator TikTok a ținut să sublinieze: „Pisicile sunt doar lichide de sine stătătoare” și „De ce pare că se simte uimitor?”. Dar cel mai bun comentariu, fără îndoială, a fost unul pe atât simplu pe atât de simplu  „el doar… a făcut… rickrolled.” (Nu ai primi asta de la niciun alt tip, să știi.)

Până în prezent, filmarea lui Ricky are peste 1 milion de like-uri și 3,5 milioane de vizualizări și continuă să fie înregistrată. Este singurul videoclip postat public pe ceea ce presupunem că este contul omului său, dar poate că vom avea parte de mai mult conținut Ricky în viitor, după succesul acestui videoclip. Știam cu toții că pisicile pot fi leneșe, dar rulourile lui Ricky sunt pe primul loc. Videoclip preluat de pe portalul de dedicat animalelor de companie dailypaws.com.

Etichete: