De 1601 Vizualizari

Uite ce vedetă internațională îi sfătuiește pe admiratorii săi să iubească animalele

Uite ce vedetă internațională îi sfătuiește pe admiratorii săi să iubească animalele

Pamela Anderson, caci despre ea este vorba, ofera rusilor sfaturi pentru a fi simpatizati de occidentali: „Iubiți animalele!”, le spune starleta americano-canadiana. Aceasta a fost primita acum doua zile, la Kremlin, si i-a sfatuit pe rusii care vor sa cucereasca inima occidentalilor sa apere drepturile animalelor, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

„Cred ca Rusia ar putea sa cucereasca cu adevarat inima celor din Occident, daca se plaseaza in favoarea apararii speciilor salbatice si a drepturilor animalelor”, a declarat fosta vedeta a serialului „Baywatch”, in timpul unei intrevederi cu seful administratiei prezidentiale ruse, Serghei Ivanov.

Actrita, in varsta de 50 de ani, a cerut Rusiei sa faca mai mult pentru a proteja tigrii Amur si pentru a interzice vanatoarea puilor de foca. Ea cerut, de asemenea, ca delfinariile sa nu mai tina orci in captivitate.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X