Vedeta care și-a transformat casa într-un adăpost pentru animale. Miki este cântăreață , vedetă de televiziune și jurat în cadrul competiției muzicale „Karaoke star” la Nașul TV și o mare iubitoare de animale.

Pentru a ajuta câinii și pisicile care n-au avut prea mult noroc să aibă stăpân, Miki și-a transformat casa în adăpost pentru animale.Invitată într-o emisiune de televiziune, ea a povestit că are mare grijă de cinci câini și o pisică, însă numărul animalelor care ajung temporar la ea acasă este mult mai mare.Solista a vorbit și despre Blacky, câinele pe care îl are și care a venit singur la poarta casei sale.

„Blacky a venit pe strada noastră la un an după ce ne-am mutat la casă. Nu mergea cu picioarele din spate. O vecină i-a dat să mănânce şi ea s-a aciuat acolo pe stradă, la noi. Între timp a făcut şi pui. I-am adus şi un coteţ şi aveam grijă toţi vecinii de pe stradă, le aduceam mâncare, apă. Până la urmă eu am băgat-o pe Blacky în curte să aibă şi ea o casă a ei şi m-am ataşat foarte tare de ea.

Este o căţea foarte iubitoare şi afectuoasă aşa. Şi are nişte ochi, Doamne, când se uită aşa, te fixează cu privirea. Nu ştiu, are nişte ochi pătrunzători. Şi se urcă pe tine şi te ia în braţe şi te strânge. Şi oftează.Îmi plac câinii uriaşi şi am numai din ăştia mici. Mie îmi place să mă tăvălesc cu ei, mai ales că acum am gazon în curte. Blacky e imensă, seamănă cu un schnautzer uriaş.

Eu am avut un schnautzer uriaş şi chiar mă gândesc că s-a reîncarnat şi a venit la poartă. Pentru că are aceeaşi privire şi aceeaşi ochi. Şi felul cum oftează… Îşi bagă nasul aici a mine, la gât şi oftează. Mă apucă aşa, ca un om şi mă ţine aşa, cu degetele, cumva, nu ştiu ce să zic”, a dezvăluit Miki.Sursă: tacataca.prosport.ro.