De 720 Vizualizari

Vânătorul a devenit vânat! Un urs a atacat un vânător de cerbi

Credea că va avea pradă, dar asta a devenit el

Un canadian care vâna cu arcul un wapiti, un cerb de talie mare din America de Nord şi din Asia, în Saskatchewan (vestul ţării) a fost rănit grav de un urs negru care nu a ezitat să urce în copacul unde se ascunsese vânătorul, după cel îl văzuse, a indicat presa locală, citată de AFP.

Salvatorii au fost chemaţi de un bărbat de 39 de ani, care a indicat că a fost atacat de un urs în Weirdale, la 200 kilometri nord-est de Saskatoon, cel mai mare oraş al provinciei Saskatchewan, a informat joi cotidianul Prince Albert Now.

Ministerul Mediului a declarat ziarului Star Phoenix că vânătorul s-a ascuns într-un copac, în apropierea unei ursoaice cu trei pui.

Când l-a văzut, ursoaica s-a urcat în copac, însă bărbatul s-a apărat, reuşind să o îndepărteze în cele din urmă, potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost spitalizat cu leziuni grave. Gardienii parcului natural unde s-a petrecut incidentul au încercat să localizeze ursul şi au amplasat mai multe capcane, însă fără rezultat, a indicat Star Phoenix.

Tags:

,

Un singur comentariu

  1. Orice vânător nord american ar trebui să știe că urșii negri au foarte bune abilități de cățărători în copaci, și nu orice copac e e unul potrivit de a se cățăra și ascunde. Vine și ursu

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X