Sari la conținut
Home » Vânătorul de crocodili ar fi fost tare mândru de fiica lui. Imaginea care spune totul

Vânătorul de crocodili ar fi fost tare mândru de fiica lui. Imaginea care spune totul

Vânătorul de crocodili ar fi fost tare mândru de fiica lui. Imaginea care spune totul! Bindi Irwin, fiica Vânătorului de crocodili, a făcut publică o informație care l-ar fi făcut mândru pe tatăl ei, Steve Irwin.

Bindi Irwin și soțul său, Chandler Powell, a anunțat, cu ajutorul unei imagini publicate pe Instagram, că peste câteva luni va deveni mama, scrie CNN.

În imaginea postată se vede cum ea și soțul ei țin o uniformă mică de îngrijitor zoo, cu mesajul “Războinic mic al naturii care ni se va alătură în 2021”.

„Eu și Chandler suntem încântați să anunțăm că vom avea un copil! E o onoare să împărtășim acest moment special din viețile noastre cu voi,” a scris Bindi.

„Desi încă mă aflu în primul trimestru, chiar vrem să faceți parte din călătoria noastră de la începutul acestui nou capitol din viață.”

„E cea mai bună zi! Sunt extrem de încântată să vă anunț că Bindi și Chandler vor avea un copil! Nu am cuvinte să descriu câtă iubire am în inimă acum,” a scris mama lui Bindi, Terri Irwin, pe Twitter. “Aș fi vrut că Steve să fie aici pentru a lua parte la acest moment frumos, dar stiu că ar fi fost foarte mândru.”