Sari la conținut
Home » UPDATE. Lovitură grea pentru femeia care și-a abandonat pisica cu pui. Sesizarea a fost făcută

UPDATE. Lovitură grea pentru femeia care și-a abandonat pisica cu pui. Sesizarea a fost făcută

Din cuprinsul articolului

UPDATE. Lovitură grea pentru femeia care și-a abandonat pisica cu pui. Sesizarea a fost făcută

Revenim asupra cazului prezentat mai devreme, acela al femeii din județul Prahova care a fost filmată în timp ce și-a abandonat pisică cu pui la marginea unei șosele din Breaza.

Pentru a pune punct abandonului, Asociația Arca lui Norocel s-a deplasat la Câmpina pentru rezolvarea acestui caz de abandon privind animalelor cu stăpân,  săvârșit în această dimineață. În acest sens, reprezentanții asociației au făcut sesizare către Poliția Breaza.

Ce s-a întâmplat cu animalele?

După ce imaginile au fost postate pe Facebook de Adrian Marinescu, mai multe persoane care au văzut imaginile au făcut plângere la poliție.Bărbatul care a făcut filmarea a luat acasă animalele, iar mai mulți utilizatori s-au oferit să le adopte.

„Am trimis sesizare către Poliția Breaza privind cazul de abandon, săvârșit în această dimineață, pe raza localității Breaza.

O persoană a coborât din autoturismul ce are număr de înmatriculare PH 40 GDG și a aruncat o pisică și puii acesteia pe domeniul public.Cei ce vor să trimită sesizări, trebuie să copieze modelul nostru de plângere, completat cu datele personale și trimis ulterior către poliția Breaza.Persoana a fost identificată și a ajuns deja la secția de poliție.

Nu va exista niciun fel de înțelegere din partea noastră față de cei ce abandonează, atâta timp cât DE 2 ANI ORGANIZĂM CAMPANII GRATUITE DE STERILIZĂRI ÎN ZONĂ.

Orice informații aveți despre persoane ce aruncă animale, le maltratează ori ucid, vă rugăm să ni le comunicați pentru a se lua măsuri împotriva acestor persoane ce au pretenția a fi numiți „oameni””, este mesajul transmis de Asociația Arca lui Norocel.