UPDATE. Lovitură grea pentru femeia care și-a abandonat pisica cu pui. Sesizarea a fost făcută

Revenim asupra cazului prezentat mai devreme, acela al femeii din județul Prahova care a fost filmată în timp ce și-a abandonat pisică cu pui la marginea unei șosele din Breaza.

Pentru a pune punct abandonului, Asociația Arca lui Norocel s-a deplasat la Câmpina pentru rezolvarea acestui caz de abandon privind animalelor cu stăpân,  săvârșit în această dimineață. În acest sens, reprezentanții asociației au făcut sesizare către Poliția Breaza.

Ce s-a întâmplat cu animalele?

Citește și:

După ce imaginile au fost postate pe Facebook de Adrian Marinescu, mai multe persoane care au văzut imaginile au făcut plângere la poliție.

Bărbatul care a făcut filmarea a luat acasă animalele, iar mai mulți utilizatori s-au oferit să le adopte.

„Am trimis sesizare către Poliția Breaza privind cazul de abandon, săvârșit în această dimineață, pe raza localității Breaza.

O persoană a coborât din autoturismul ce are număr de înmatriculare PH 40 GDG și a aruncat o pisică și puii acesteia pe domeniul public.
Cei ce vor să trimită sesizări, trebuie să copieze modelul nostru de plângere, completat cu datele personale și trimis ulterior către poliția Breaza.
Persoana a fost identificată și a ajuns deja la secția de poliție.

Citește și:

Nu va exista niciun fel de înțelegere din partea noastră față de cei ce abandonează, atâta timp cât DE 2 ANI ORGANIZĂM CAMPANII GRATUITE DE STERILIZĂRI ÎN ZONĂ.

Orice informații aveți despre persoane ce aruncă animale, le maltratează ori ucid, vă rugăm să ni le comunicați pentru a se lua măsuri împotriva acestor persoane ce au pretenția a fi numiți „oameni””, este mesajul transmis de Asociația Arca lui Norocel.

Setari cookie