Sari la conținut
Home » INCREDIBIL. O pisică și puii ei, abandonate în apropiere de DN 1 / VIDEO

INCREDIBIL. O pisică și puii ei, abandonate în apropiere de DN 1 / VIDEO

INCREDIBIL. O pisică și puii ei au fost abandonate de stăpâna lor pe marginea unui drum , de la periferia localității Breaza, foarte aproape de DN1.

INCREDIBIL. O pisică și puii ei, abandonate: Poate se sesizează Poliția, din oficiu

”Vă rog, dacă cunoașteți persoana care a abandonat pe stradă aceasta pisică, împreună cu puii ei. Consider că nu este o practică bună ceea ce face această doamnă (?) Poate se sesizează Poliția, din oficiu”, a scris pe facebook, Adrian Mănescu, un localnic din Breaza, care a surprins întreaga poveste.În câteva ore, filmul prezentat de Mănescu a avut peste zeci de mii de vizualizări și distribuiri. Oamenii au întrebat unde este pisica cu puii ei, pentru ai adopta.

Unde se află pisica și puii? I-a luat cineva?

”Unde se află pisica și puii? I-a luat cineva? Felicitări pentru că v-ați asumat îngrijirea puilor pana mai cresc! Sa ajungă la familii iubitoare, iar pe dvs o sa va rasplateasca Dumnezeu pentru gest. Exista campanie gratuita de sterilizări, desfașurată de Arca lui Norocel, in Cornu, in aceasta perioada, pentru mama lor”, întreabă Mihaela Ilinca.https://www.facebook.com/100008158417249/videos/2638229786458943/