De 162 Vizualizari

Unul dintre cele mai asteptate filme ale anului!

Ursuletul Ted a revenit pe ecrane

Buclucasul ursulet de plus Ted (voce Seth MacFarlane) nu se putea ascunde intr-un sertar dupa fenomenalul succes al comediei omonime din 2012.

Prin urmare, din acest week-end avem parte de continuarea seriei, cu Ted 2. Nazdravanul ursulet Ted s-a intors, asadar, pe ecrane cu noi probleme. Iar de data aceasta, Ted si-a gasit jumatatea, cu care vrea sa-si intemeieze o familie. Toate bune si frumoase, cu excepția faptului că Ted e… doar un ursuleț.

,

 

Eroul este secondat de aghiotantul sau uman, John Bennett (Mark Wahlberg), iar filmul il prezinta pe Ted, intr-o odisee care sa-i ofere statutul de persoana.

Regizor şi scenarist, Seth MacFarlane are inspiratia de a porni de la o premisa mai mult decat convingatoare: conform legilor americane, Ted este un obiect si nu o fiinta umana, iar acest lucru iese la iveala cand ursul de plus incearca sa infieze un copil impreună cu noua sa sotie Tami-Lynn. Pana acum nebagat in seama de autoritatile americane, Ted se va trezi discriminat, cu conturile bancare inchise si in imposibilitatea de a se angaja. Prin urmare, ursuletul ataca statul in instanta.

sursa video

sursa foto

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X