De 3784 Vizualizari

Unul dintre cei mai celebri oameni din lume vrea să se însoare cu ea… CU PISICA!!! FOTO + VIDEO

Pufoasa are 2 servitoare, un şofer, se joacă doar cu genţi Chanel şi îşi petrece ziua stând pe Ipad – Pretendentul ei are 80 de ani!

 

6a00e54ecca8b9883301774422a0d7970d Choupette-Lagerfeld-and-Laetitia-Casta-for-V-00 images

În imagini o avenţi pe superba Letiţia Casta, cu o pisică în jurul gâtului. Unii bărbaţi nici nu au remarcat pisica, să recunoaştem!, dar alţii nu au remarcat-o pe Casta! Cel puţin unul! E vorba de celebrul Karl Lagerfeld, excentricul designer principal al casei Chanel şi stăpânul pisicii din imagini, numită Choupette.

Într-un interviu recent, designerul în vârstă de 80 de ani a povestit despre dorinţa lui de a pune capăt celibatului acerb pe care îl practică de multe decenii şi de a se căsători cu pisica lui. Aha, cu pisica lui…

karl_lagerfeld_choupette

În condiţiile în care mariajele gay au fost legalizate de curând în Franţa, generând controverse puternice în opinia publică franceză, celebrul designer a făcut următoarea declaraţie, pentru emisiunea „Fashion Week: Backstage Pass”, difuzată de postul CNN: „Deocamdată, căsătoriile între oameni şi animale nu au fost legalizate. N-am crezut niciodată că mă voi îndrăgosti atât de tare de o pisică”, informează independent.co.uk.

 

Cum decurge o zi din micuţei Choupette

 Karl-Lagerfeld-cat-Choupette-Lagerfeld-Twitter

Viaţa de pisică n-a fost niciodată grea, dar „logodnica” lui Legerfeld a ridicat ştacheta la un nivel de neatins.

Choupette-Lagerfeld_1

Siameza albă are 2 (sau trei, cand pleacă în călătorii) servitoare, un şofer, un veterinar la dispoziţia ei non-stop, un groomer care o perie de două ori pe zi, un avion privat care-I poartă numele şi câteva zeci de Ipaduri pe care se joacă oricând are chef. Karl i-a instalat personal diferite jocuri în care Choupette trebuie să prindă şoricei.

A0prhIUCEAArQTL 

Choupette are parte de mani-pedichiură deseori. Iată rezultatul:

13

Mai multe poze WOW! : 

 

 

Un singur comentariu

  1. manonalita spune:

    FRUMOASA SI BESTIA! pisica ii superba,,, dar nu stiu daca-l accepta pe „uratul”logogodnic.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X