Sari la conținut
Home » Pisica regretatului designer Karl Lagerfeld a apărut în revista Vogue

Pisica regretatului designer Karl Lagerfeld a apărut în revista Vogue

Pisica regretatului designer Karl Lagerfeld a apărut în revista Vogue

Pisica regretatului designer Karl Lagerfeld a apărut în revista Vogue. Într-un pictorial realizat pe străzile din Paris pentru noul număr al revistei Vogue, Naomi Campbell ține în brațe pisica răsfățată a regretatului creator de modă, Karl Lagerfeld. Top modelul poartă un costum negru Balmain și o cămașă albă.

Într-un omagiu adus designerului care era cunoscut pentru preferința sa pentru ținutele clasice. Atât Naomi Campbell cât și Choupette au fost considerate muze ale lui Lagerfeld de-a lungul carierei sale strălucitoare în industria modei.

Pisica regretatului designer Karl Lagerfeld a apărut în revista Vogue

Pisica Choupette, născută în august 2011, nu este străină de ședințe foto de înaltă clasă. Choupette a apărut anterior pe copertele altor ediții internaționale ale revistelor de modă de top. A fost alături de celebrele modele Linda Evangelista și Gisele Bündchen.

A pozat pentru ediția britanică a revistei Harper’s Bazaar în 2013, fiind în grija stăpânului său faimos.

Met Gala 2023,  evenimentul de modă de referință, și-a dedict  tema anului omagierii lui Karl Lagerfeld. Ceea ce a stârnit așteptări privind prezența celebrei pisici la eveniment.

Impresarul lui Choupette a confirmat exclusiv în The Post că pisica a fost invitată la marele eveniment

Impresarul lui Choupette a confirmat exclusiv în The Post că pisica a fost invitată la marele eveniment, însă nu s-a știut exact dacă aceasta va putea fi admirată pe covorul roșu.

Agentul lui Choupette, angajat de noul său stăpân numit Françoise, care se ocupă de îngrijirea animalului și de gestionarea prezenței sale pe rețelele sociale încă din 2019. Nu a confirmase participarea pisicii la Met Gala 2023.

Faimoasa pisică a continuat să ducă o viață lipsită de griji după moartea stăpânului său în 2019. Se spune că pisica este una dintre moștenitoarele averii de 125 de milioane de dolari a regretatului designer.

Muzeul Metropolitan de Artă va găzdui și o expoziție intitulată ,,Karl Lagerfeld: A Line of Beauty,” care va marca întreaga carieră a fostului stăpân al lui Choupette, începând din 1954 și până în 2019, conform clickpentrufemei.ro.