Sari la conținut
Home » Un zgomot venit dinspre tomberon a dus la adopția unui pui de pisică neajutorat!

Un zgomot venit dinspre tomberon a dus la adopția unui pui de pisică neajutorat!

  • de
pui de pisică

Un zgomot venit dinspre tomberon a dus la adopția unui pui de pisică neajutorat!

Nimeni nu se aștepta ca un pui de pisică să fie salvat din gunoi!

În vârstă de o săptămână, un pui de pisică a fost salvat dintr-un tomberon, după ce o femeie a auzit diferite sunete care implorau după ajutor. Bietul animal nu ar fi rezista de unul singur, mai ales în această situație.

Din păcate nu se știe cum a ajuns să într-un tomberon, însă toate gândurile merg spre un nou caz de abandon.

Din fericire, femeia avea experienţă în creşterea pisicilor şi a decis să o ia acasă pentru a-i alina suferinţa şi a o trata. Femeia a hrănit cu puiul cu biberonul în fiecare zi şi, în cele din urmă, micuţa felină a devenit mai puternică şi mai sănătoasă.

Femeia nu a putut să-şi ia rămas bun de la pisoi, aşa că a decis să îl adopte. Era conștientă de dificultățile cu care s-ar fi confruntat dacă era lăsat pe stradă sau dus într-un adăpost, și din această cauză a decis să încerce să îi facă viața cât mai ușoară și frumoasă.

El s-a acomodat destul de ușor cu noua lui locuință, iar recunoștința față de cea care i-a salvat viața crește în fiecare zi.

Acum, după câteva săptămâni în care s-a recuperat pe deplin și a început să crească, pisoiul a dat dovadă de o personalitate extrem de jucăușă.

pui de pisică

Povestea micului motan a devenit virală când nepoata salvatoarei a distribuit pozele pe site-ul Imgur. Oamenii au fost extrem de recunoscători că o femeie cu suflet bun îl salvase pe acest pui adorabil, care risca să își piardă viața dacă nu ar fi decis să intervină cineva.

pui de pisică
pui de pisică

.