Sari la conținut
Home » O pisică a fost nevoită să își ascundă puiul cu probleme de frică să nu fie rănit!

O pisică a fost nevoită să își ascundă puiul cu probleme de frică să nu fie rănit!

  • de

O pisică a fost nevoită să își ascundă puiul cu probleme de frică să nu fie rănit!

Gestul emoționant făcut de o pisică pentru singurul său pui!

Animalele de companie care au ajuns să trăiască pe străzi se confruntă cu o mulțime de dificultăți în fiecare zi, de la lipsa unei familii, cât și lipsa mâncării. În situația de mai jos, oamenii dintr-un cartier au fost impresionați de soarta unor pisici.

Nevoia de ajutor s-a făcut resimțită printr-o mulțime de zgomote venite din apropierea unui tomberon, iar oamenii nu au stat prea mult pe gânduri și au decis să investigheze toată situația.

Chiar dacă au reușit să observe animalele de companie aflate în dificultate, teama față de oameni a pisicii a făcut extrem de dificilă operațiunea de salvare.

Pur și simplu nu era dispusă să fie prietenoasă cu străinii, aşa că vecinii au fost nevoiţi să se înarmeze cu răbdare şi să o urmărească pentru a vedea încotro se îndreaptă atât de hotărâtă.

După mai multe ore în care au încercat să o urmărească, oamenii au fost martorii unei imagini cu totul emoționante, în momentul în care i-au observat puiul paralizat.

Au fost şocaţi să constate că singurul pisoi al acestei pisici era paralizat!

Din păcate, drăgălaşul pisoi roşcovan îşi pierduse complet capacitatea de a-şi folosi membrele posterioare.

Dar asta nu l-a împiedicat, totuşi, să încerce să-şi urmeze mama oriunde aceasta mergea.

o pisică
o pisică

Drept urmare, mama a găsit un loc sigur pentru a-l ascunde şi unde nimeni nu se va putea apropia de el. Acum, ei au decis să îi salveze pe amândoi, iar prima oprire a fost la un medic veterinar. Ulterior, cele două pisici vor fi duse într-un adăpost pentru animale.