291 Vizualizari

Un tigru a fugit in timp ce era transportat spre o gradina zoologica, dar a fost prins

Serviciile ruse de protectie a animalelor au reusit sa prinda tigrul care fugise din camionul cu care era transportat din Moscova spre Karaceaevo-Cerkesia, una din cele sapte republici din Caucazul de Nord, a informat televiziunea locala citata de EFE, preluata de Agerpres.

Tigrul in varsta de patru ani numit Sherkan a fost prins intr-o padure din apropierea autostrazii M-4, in dreptul localitatii Voronej, la circa 500 de km sud de Moscova si a fost dus la gradina zoologica a orasului.

Sherkan a reusit sa fuga dupa ce spart lada din lemn care ii servea drept cusca, au informat surse locale. In acelasi camion mai era transportata o femela, care fusese cumparata tot din Moscova, intr-o tranzactie care este acum anchetata de politie.

„Ambele feline se afla sub observatia veterinarilor”, a declarat agentiei ruse Itar-Tass, Inna Subotina, directoarea adjuncta a gradinii zoologice din Voronej. Ea a precizat ca Sherkan nu a suferit rani grave in timpul escapadei sale si ca prezinta doar cateva eroziuni minore ale pielii.

Perechea de tigri va ramane la gradina zoologica din Voronej pana cand i se va clarifica provenienta. In orice caz, Sherkan si partenera lui nu vor fi prezentati publicului pentru a nu fi supusi stresului, a subliniat Inna Subotina.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X