Sari la conținut
Home » Un taximetrist cu suflet mare! O bătrână a adoptat opt câini, iar șoferul a decis să îi ducă pe toți la noua lor casă

Un taximetrist cu suflet mare! O bătrână a adoptat opt câini, iar șoferul a decis să îi ducă pe toți la noua lor casă

  • de

Un taximetrist cu suflet mare! O bătrână a adoptat opt câini, iar șoferul a decis să îi ducă pe toți la noua lor casă.

Dragostea pentru animalele de companie nu are limite!

Este un lucru cunoscut faptul că, animalele te ajută să depăşeşti singurătatea şi îți aduc bucurie în viață, iar o bătrânică se pare că știe cel mai bine acest lucru.

În Santa Cruz, Bolivia, un eveniment minunat a avut loc! O bătrână dorea să își aducă un prieten în viața sa, dar când a văzut situația grea prin care trec animalele fără stăpân, nu a adoptat un cățel, nici doi, cât mai ales, un număr cu totul surprinzător! Este vorba despre opt căței, cărora bătrâna a decis să le facă viața mai frumoasă.

Un trecător impresionat de fapta femeii a decis să filmeze și să facă totul public, pentru a arăta lumii că mai există oameni cu suflet mare! Însă, povestea mai are un erou, în prezența unui taximetrist, care la rândul său a fost impresionat de gestul bătrânei, și a decis să intervină și să ușureze munca pe cât posibil. Astfel, el a acceptat să ducă pe toți cei nouă „pasageri” la noua lor casă!

Un moment cu totul emoţionant este acela în care bunica aşteaptă ca cei 8 câini să se urce pe bancheta din spate a maşinii. Animalele par calme şi disciplinate, aşteptându-şi rândul în mod civilizat.

Cu siguranţă nu este un gest pe care orice şofer de taxi va fi dispus să-l facă, dar se pare că de această dată, din întâmplare, două persoane care iubesc animalele s-au întâlnit și s-au ajutat reciproc.