Sari la conținut
Home » Un tată cu totul special! Câinele a adoptat șapte pisoi orfani și se comportă de parcă sunt puii săi

Un tată cu totul special! Câinele a adoptat șapte pisoi orfani și se comportă de parcă sunt puii săi

  • de

Un tată cu totul special! Câinele a adoptat șapte pisoi orfani și se comportă de parcă sunt puii săi.

Totul normal pentru un „tată” mândru!

Afecţiunea, empatia şi solidaritatea  animalelor se manifestă adesea în forme cu adevărat uimitoare, chiar şi în rândul exemplarelor din specii total diferite.

Există destul de multe cazuri în care două sau mai multe animale se pot înţelege, ca şi când ar fi din aceeași specie, mai ales în cazul câinilor și a pisicilor.

Potrivit thedodo.com, pisica Terra a fost o hoinară şi a trăit cu siguranţă o viaţă dificilă. Într-o zi, însă, a avut norocul să o întâlnească pe Regina, care a avut grijă de ea adoptând-o şi oferindu-i dragoste şi adăpost în casa ei. La numai 2 luni de când a fost adoptată, felina a început să prezinte simptome clare ale unei sarcini în curs de dezvoltare.

Terra a adus pe lume 7 pui. Pisica şi micuţii ei, totuşi, nu erau singurele animale de companie din casă. Archer şi Zoe sunt cei doi câini minunaţi ai Reginei care trăiesc sub acelaşi acoperiş cu noii veniţi. În mod neaşteptat, Archer a început imediat să arate un mare interes faţă de puii nou-născuţi.

Cu o oarecare teamă, Regina a lăsat câinele să se apropie de cei mici şi, în ciuda tuturor temerilor, intenţiile sale s-au dovedit curând de bun augur.

De fapt, câinele hotărâse să devină tatăl adoptiv al pisoilor. Archer a fost dispus din acel moment să ajute mama-pisică să-i crească şi să-i îngrijească.

Nu face niciun exces, iar pentru ei, el este un adevărat „bodyguard”. Toate acestea se întâmplă sub sub privirile atente ale Terrei, care este cu adevărat fericită că poate conta pe protecţia şi afecţiunea unuia dintre câinii casei.

Un tată cu totul special