Sari la conținut
Home » Soluție inventivă pentru ajutorarea pisicilor fără adăpost! Poți să faci un bine și fără bani

Soluție inventivă pentru ajutorarea pisicilor fără adăpost! Poți să faci un bine și fără bani

  • de

Soluție inventivă pentru ajutorarea pisicilor fără adăpost! Poți să faci un bine și fără bani.

În Turcia, localnicii au găsit o soluție extraordinară pentru a ajuta animalele fără adăpost!

Animalele de companie au de suferit cel mai mult din lipsa unui adăpost. Din păcate, fenomenul este unul global, iar animalele sunt nevoite să ducă o viață grea, fiind nevoite să își procure mâncarea din resturi, și să găsească culcuș în tot felul de locuri primejdioase. Adăposturile nu pot face mereu față, iar cumpărarea animalelor este aleasă, din păcate, în schimbul adopției.

Fără adăpost nu ajung să trăiască doar oamenii, cât şi câinii, pisicile plătesc adesea un preţ prea mare atunci când aceste nenorociri se dezlănţuie asupra noastră. Cu toate acestea, în Turcia, câţiva localnici cu suflet bun s-au gândit la toate şi au construit mici adăposturi pentru pisicile fără adăpost.

O femeie din Turcia a găsit soluția salvatoare!

Yeşim Yücel, o femeie din districtul Yenifoça, provincia turcă Izmir, s-a gândit cu adevărat la aceste feline fără adăpost, care sunt nevoite mereu să lupte pentru supravieţuire şi caută disperate un refugiu cald, uscat şi sigur.

Femeia a lansat o iniţiativă lăudabilă pe care o explică cu aceste cuvinte publicate pe profilul ei de Facebook:

„Am tăiat partea de sus a pet-urilor şi le-am fixat cu silicon pe o placă groasă de lemn, astfel încât pisicile să nu răcească atingând pământul îngheţat. Am pus pături şi perne în interior şi am construit un culcuş pentru pisici în grădina noastră. Am văzut această idee pe Facebook. Vremea este rece pentru prietenele noastre feline, şi tu le poţi ajuta făcând asta.”

Iniţiativa femeii a cunoscut imediat succesul, fiind apreciată de prieteni, cunoştinţe şi simpli utilizatori de web; instrucţiunile lui Yeşim sunt foarte simple şi toată lumea poate construi aceste mici adăposturi pentru pisicile mai puţin norocoase care trăiesc pe străzile noastre, într-un timp scurt şi cu puţine materiale.

O inițiativă foarte bună care ne demonstrează că nu doar banii contează, cât mai ales dorința de a ajuta!