De 2403 Vizualizari

Un tânăr din Siberia crește în apartament cea mai TEMUTĂ REPTILĂ! A avut parte și de un INCIDENT HORROR

Tupeu, inconștiență sau nebunie?

Printre iubitorii excentrici de animale se numără și Serghei Falkov, un tânăr care locuiește în Siberia. El crește un crocodil, pe nume Tuzik, adus din Africa. Relația dintre cei doi este plină de suișuri și coborâșuri, iar animalul îi dă multe bătăi de cap lui Serghei. O mare problmă a fost atunci când rusul a rămas fără patru degete, din cauza „prietenului” său.

Atunci când era pui m-a muşcat de deget şi am folosit o lingură ca să-i despart fălcile şi să mă eliberez. Ulterior, mi-a rupt patru degete de tot, mi le-a smuls. Dar s-au vindecat. Când este în toane bune, iese singur din acvariu, se plimbă prin apartament şi apoi se întoarce. Unii nu mă cred, dar e adevărat. Poate ieşi şi chiar poate dărâma uşa – e ruptă în trei locuri. Dar, în general, ştie unde îi e locul şi cine e stăpânul”, a afirmat Sergehi. Pe lângă crocodil, tânărul mai crește o pisică și doi iepuri.

crocodil

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X