De 1225 Vizualizari

Un TANAR de 18 ani a supus o BESTIE de 2,5 tone

La numai 18 ani, Alessandro Belluci, un tanar italian provenit dintr-o familie de mari artisti a pus, potrivit evz.ro, cu „botul pe labe”, un mastodont de 2,5 tone. Kunta, caci acesta este numele bestiei, este singurul rinocer alb ramas in „Lumea Circului”, si asculta dresorul de numai 18 ani precum un copil isi asculta mama.

rino2

Tanarul cocheteaza cu aceasta meserie de la varsta de trei ani, tainele dresurii fiindu-i impartasite de catre parintii lui mai intai pentru cai, apoi zebre, iar cand a mai crescut pustiul alerga cu elefantii in spectacole. A urmat rinocerul – femela impunatoare de 33 de ani. „Nu este greu sa dresezi un astfel de animal daca o faci cu pasiune. Se ataseaza repede de oamenii care au grija de el. Kunta este o adevarata artista. Cand nu intra in spectacol e trista, cand aude muzica si ropotele de aplauze e fericita. Mananca morcovi, mere, tarate de grau, dar cel mai mult ii place ceapa”, a spus Alessandro Bellucci pentru sursa citata. Tanarul dresor poate fi admirat la spectacolele de la Circ&Variete Globus Bucuresti, in diferite numere de dresură, alaturi de parintii Yvette si Mario Bellucci.

Foto: evz.ro

Un singur comentariu

  1. Spuneti ca sunteti un site „pentru iubitorii de animale”… Atunci, cum puteti sa promovati circul si dresura de animale? Ar trebui sa militati pentru interzicerea acestui gen de „spectacol”. Rinocerii, elefantii, girafele si alte animale trebuie sa traiasca in mediul lor natural, nu sa faca tumbe la circ!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X