De 468 Vizualizari

Un sturion a ucis o fetita de 5 ani

Mama si fratele micutei au fost si ei raniti.

O fetita in varsta de 5 ani, a murit la inceputul acestei luni, intr-un accident stupid, dupa ce un sturion a lovit-o cand a sarit in barca in care micuta se afla impreuna cu familia ei, pe un rau din Florida, Statele Unite ale Americii.

Mama ei, Tanya, a suferit, de asemenea, leziuni faciale, iar fratele fetei, Trevor, in varsta de noua ani, s-a ales cu un brat rupt.

Oficialii care s-au ocupat cu cercetarea cazului au confirmat moartea lui Jaylon Rippy si au explicat ca este pentru prima data cand se intampla o astfel de tragedie. Acestia au recunoscut faptul ca, alte patru persoane au fost ranite, in acest an, pe acelasi rau, tot in atacuri ale sturionilor giganti. De aceea, pe cursul raului au fost montate panouri de avertizare in legatura cu aceste pericole, panouri care atrag atentia ca barcile pot fi grav avariate. Cei care le conduc sunt sfatuiti sa reduca viteza acestora, pentru a reduce impactul cu un astfel de peste puternic.

Sturionii, pesti recunoscuti pentru aspectul lor preistoric, dar si pentru sariturilor lor inalte deasupra apei, au dimensiuni considerabile. Evident ca, atunci cand lovesc oameni aflati in barci, mai ales ca acesti pesti au pe spate niste formatiuni solzoase extrem de dure, le pot provoca leziuni grave.

sursa foto: mirror.co.uk

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X