Sari la conținut
Home » Un strigăt de ajutor al unui pisoi a dus la adopția acestuia!

Un strigăt de ajutor al unui pisoi a dus la adopția acestuia!

  • de
pisoi

Un strigăt de ajutor al unui pisoi a dus la adopția acestuia!

Nimeni nu știe cum a ajuns un biet pisoi singur într-o grădină!

Complet negru, un biet pisoi a fost găsit de unul singur într-o grădină, fără să se cunoască cu adevărat motivul pentru care se afla în respectivul loc. Cel mai probabil, animalul de companie a fost abandonat intenționat, însă a avut norocul să întâlnească o persoană cu totul deosebită!

În timp ce încerca să găsească ceva de mâncare printre gunoaie, pisoiul a fost zărit de către un bărbat cu suflet mare, care a decis imediat să îl adopte. Din acel moment, viața pisoiului s-a transformat complet, fără nici măcar să își poată imagina.

Pisoiul s-a îndrăgostit instantaneu de bărbat. Mai târziu, l-a numit Grizzly şi a decis să-l ajute oferindu-i micului pisoi casa mult visată, pentru toată viața.

pisoi
pisoi

Acesta este unul dintre nenumăratele motive pentru care oamenii ar trebui să nu mai cumpere exemplare scumpe din magazinele de animale de companie şi să înceapă să ajute pisicile fără stăpân.

Videoclipul cu salvarea animalului de companie este disponibil mai jos, devenind imediat extrem de apreciat în mediul online, unde a atras o mulțime de aprecieri și distribuiri.