Sari la conținut
Home » Adoptat când era un pui, un Pitbull își convinge stăpânii să adopte un pisoi abandonat!

Adoptat când era un pui, un Pitbull își convinge stăpânii să adopte un pisoi abandonat!

  • de

Adoptat când era un pui, un Pitbull își convinge stăpânii să adopte un pisoi abandonat!

Un Pitbull și un pisoi au dezvoltat o frumoasă relație de prietenie!

Pe nume Sterling, un Pitbull adorabil a avut norocul să fie adoptat încă de când era un pui, având parte de viața pe care o merită. Animalul de companie nu a avut parte de greutăți în viață, totul fiind exact așa cum trebuie.

Bethany Leigh a avut grijă de căţeluş până când a crescut şi a devenit un câine adult şi afectuos. Fiind o mare iubitoare de animale, tânăra se implica mereu în salvarea prietenilor cu patru picioare şi are grijă de alte câteva alte animale de companie.

Dintre toate animalele care au ajuns în locuinţa stăpânei sale, Pitbull-ul a dezvoltat o relație specială cu un pisoi mic salvat din parcarea unui restaurant. Se acomodase atât de bine, încât părea că pisoiul se afla acolo pentru o şedere permanentă şi nu doar pentru o perioadă scurtă într-o casă temporară.

Cele două animale au devenit inseparabile şi, prin urmare, le-a fost imposibil să îşi ia la revedere.

Lux a devenit din ce în ce mai ataşat de familia temporară. Pe scurt, a ajuns să câştige inimile tuturor, inclusiv pe cea a fiicei lui Leigh, în vârstă de doar doi ani.

Pitbull
Pitbull

Oricum, când familia a început să facă pregătirile pentru plecarea lui Lux, Sterling a arătat prin toate mijloacele că nici prin gând nu-i trece să rămână fără el. Înduioșată de comportamentul patrupedului, femeia a decis să adopte pisoiul adorabil.