Sari la conținut
Home » Norocul unui Pitbull abandonat și legat de un stâlp!

Norocul unui Pitbull abandonat și legat de un stâlp!

Norocul unui Pitbull abandonat și legat de un stâlp!

Voluntarii nu au putut trece indiferenți pe lângă drama unui Pitbull chinuit!

Pentru Ranger, un Pitbull cu totul special, abandonul i-a provocat o adevărată depresie, care se putea transforma în orice moment într-o tragedie. El a fost legat de un stâlp de electricitate dintr-o parcare în apropierea unui centru pentru ajutorarea pisicilor de pe stradă.

Cel care l-a observat a fost Marge Morris, directorul asociaţiei „Project Purr Animal Rescue”. Ranger stătea legat alături de un castron cu apă, și câteva dintre lucrurile sale, pe care obișnuia odinioară să le folosească în traiul de zi cu zi.

Morris i-a făcut lui Ranger o fotografie şi a postat-o ​​pe pagina sa de socializare. Apoi a revenit pentru a-l transfera la adăpostul local.

Din fericire, postarea a devenit virală şi o salvatoare independentă, pe nume Ginny Leclair, s-a oferit să-l ajute pe Ranger.

„La început am avut îndoieli cu privire la temperamentul său. Dar în a treia zi, mi-am spus: ‘Stai puţin. Are nevoie să conştientizeze cine este stăpânul. Ranger trebuie să ştie: ‘Hei, ţie îţi aparţin. Tu eşti persoana responsabilă de mine…’”

Pitbull
Pitbull

Acum Ranger este un patruped fericit şi sănătos, iar fosta lui viață părea doar un vis urât care a trecut!