De 246 Vizualizari

Un somn bun alaturi de Deinotherium

 

Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” ii invita pe 4 septembrie 2015, pe copiii cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, sa petreaca o noapte memorabilă printre cele mai mari mamifere care au existat vreodata pe Pamant.

afis antipa

Cei mici vor face un tur al muzeului, asigurandu-se ca toate exponatele din diorame vor avea parte de un somn linistit, apoi vor viziona filme documentare despre viata fascinanta a animalelor, oferite de catre DaVinci Learning, si… vor adormi langa Deinotherium gigantissimum, visand poate la lumea uriasilor de altadata.

Sosirea copiilor la muzeu este stabilită pentru ora 21.00, iar parintii sunt asteptati sa-i ia a doua zi, sambata, incepand cu ora 8.30, dupa ce micutii au luat micul dejun.

Inscrierea participantilor se face in limita a 20 de locuri, iar costurile de participare sunt de 200 lei/copil; 300 lei/doi frati; 400 lei/trei frati.

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X