Un scaun aruncat, alinarea unui cățel abandonat de fosta lui familie!

Un cățel a fost salvat de la o viață extrem de complicată!

Ollie-Loo, un cățel cu totul deosebit a fost salvat de pe stradă, după ce a fost nevoie să trăiască printre gunoaiele aruncate de oameni. Animalul de companie a fost abandonat în momentul în care fosta lui familie a decis să se mute, lăsând în urmă tot trecutul lor, și pe cel care le-a fost alături necondiționat.

Cu toate acestea câinele și-a așteptat familia în mijlocul unei grămezi de gunoi din faţa fostei sale case. Pentru a se încălzi, şi-a făcut culcuş într-un vechi scaun aruncat.

Spre norocul lui, o voluntară pe nume Terri Looby a decis să îl salveze:

„Era complet ghemuit din cauza frigului. Am coborât din maşină şi când m-a văzut şi-a ridicat capul. Am pornit spre el şi am văzut coada cum începe să se mişte. Am folosit un ton copilăresc şi i-am spus ‘Hai prietene, totul este în regulă!’. A venit spre mine şi a început să mă lingă pe obraz.“

Vecinii i-au explicat lui Looby că Ollie aştepta de mult timp în acel loc şi că era evident că proprietarii săi nu mai doreau un câine bătrân şi au luat decizia de a-l abandona acolo.

De asemenea, din cauză că nu beneficiase de condiţii normale de trai, câinele era foarte slăbit.

Nu a durat mult până când Ollie să ajungă în grija unei familii iubitoare cu doi copii.

Mama sa adoptivă a explicat că Ollie are un comportament extrem de prietenos, încercând în fiecare clipă să își arate dragostea și recunoștința față de noua lui familie.

Cățel

Cățel
Cățel
Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da