Sari la conținut
Home » Un scaun aruncat, alinarea unui cățel abandonat de fosta lui familie!

Un scaun aruncat, alinarea unui cățel abandonat de fosta lui familie!

  • de

Un scaun aruncat, alinarea unui cățel abandonat de fosta lui familie!

Un cățel a fost salvat de la o viață extrem de complicată!

Ollie-Loo, un cățel cu totul deosebit a fost salvat de pe stradă, după ce a fost nevoie să trăiască printre gunoaiele aruncate de oameni. Animalul de companie a fost abandonat în momentul în care fosta lui familie a decis să se mute, lăsând în urmă tot trecutul lor, și pe cel care le-a fost alături necondiționat.

Cu toate acestea câinele și-a așteptat familia în mijlocul unei grămezi de gunoi din faţa fostei sale case. Pentru a se încălzi, şi-a făcut culcuş într-un vechi scaun aruncat.

Spre norocul lui, o voluntară pe nume Terri Looby a decis să îl salveze:

„Era complet ghemuit din cauza frigului. Am coborât din maşină şi când m-a văzut şi-a ridicat capul. Am pornit spre el şi am văzut coada cum începe să se mişte. Am folosit un ton copilăresc şi i-am spus ‘Hai prietene, totul este în regulă!’. A venit spre mine şi a început să mă lingă pe obraz.“

Vecinii i-au explicat lui Looby că Ollie aştepta de mult timp în acel loc şi că era evident că proprietarii săi nu mai doreau un câine bătrân şi au luat decizia de a-l abandona acolo.

De asemenea, din cauză că nu beneficiase de condiţii normale de trai, câinele era foarte slăbit.

Nu a durat mult până când Ollie să ajungă în grija unei familii iubitoare cu doi copii.

Mama sa adoptivă a explicat că Ollie are un comportament extrem de prietenos, încercând în fiecare clipă să își arate dragostea și recunoștința față de noua lui familie.

Cățel

Cățel
Cățel