Sari la conținut
Home » Salvat cu cinci minute înainte de eutanasiere, un cățel primește o nouă șansă la viață!

Salvat cu cinci minute înainte de eutanasiere, un cățel primește o nouă șansă la viață!

  • de

Salvat cu cinci minute înainte de eutanasiere, un cățel primește o nouă șansă la viață!

Un cățel a fost salvat în ultima clipă!

Un câine pe nume Robin a fost pus pe lista de eutanasiere, iar totul părea pierdut, fără șansă de supraviețuire. El a fost pe această listă din cauza unei răni la picior, care părea imposibil de tratat.

Bietul animal a fost salvat cu numai 5 minute înainte de a fi sacrificat. A fost apoi transferat la VetRanch, unde după un control medical general, s-a stabilit că, în ciuda rănilor, câinele nu avea oase rupte şi că era complet în afara pericolului.

Tot ei au fost de părere că decizia de a-l eutanasia fusese luată în grabă şi că că autorităţile sanitar veterinare ar fi putut pune capăt vieţii unei fiinţe nevinovate.

„Ne este greu să credem că erau pe cale să ucidă inutil o fiinţă atât de prietenoasă şi adorabilă precum Robin”, a spus unul dintre salvatori.

De asemenea, Robin a devenit celebru, pentru că oferă cele mai călduroase îmbrăţişări de mulţumire şi dragoste celor care i-au salvat viaţa. Pare să spună cât de fericit este că a trecut cu bine peste tot. Cei de la Vet Ranch au postat un videoclip despre situaţia sa şi îmbrăţişările călduroase pe care le oferă.

La o lună după salvarea şi însănătoşirea sa, Robin a fost adoptat într-un cămin primitor, unde este îngrijit şi iubit de noua sa familie.

Un cățel
Un cățel

Această poveste emoționantă trage un semnal de alarmă cu privire la situația bietelor animale de companie care trăiesc pe stradă. Chiar dacă acestea reușesc să fie salvate de pe stradă, lipsa unei familii le pune viața în pericol, fără să poată să se descurce pe cont propriu. Indiferent de situația lor, toate animalele de companie merită o șansă la o viață normală.