Sari la conținut
Home » După ce a salvat un biet câine de pe stradă, un bărbat a decis să se întoarcă și să îl adopte definitiv!

După ce a salvat un biet câine de pe stradă, un bărbat a decis să se întoarcă și să îl adopte definitiv!

  • de

După ce a salvat un biet câine de pe stradă, un bărbat a decis să se întoarcă și să îl adopte definitiv!

O nouă viață pentru un câine adorabil!

Pentru un fost militar din armata Scoției, imaginea unui biet animal de companie care trăia o viață incredibil de grea pe stradă, l-a făcut să acționeze fără să se gândească de două ori înainte.

Când Joey Wagner a găsit un căţeluş PitBull infestat cu scabie, nu s-a gândit la nimic altceva şi a acţionat rapid. Nu era obligat să facă acest lucru, dar văzând că bietul animal era într-o stare deplorabilă, el a știu că trebuie să îl ducă la un medic veterinar.

Din fericire, gândirea rapidă a fostului soldat a salvat viaţa căţeluşului.

Echipa medicală a numit câinele Mojo şi nu a dorit ca acesta să fie adoptat în mod tradiţional. Aşa că au căutat pe cineva cu totul special în inima animalului pentru a vedea dacă îi va deschide uşa casei sale lui Mojo.

Când Joey a primit invitaţia de adopţie, nu a stat nicio clipă pe gânduri, deoarece exista destul loc în inima lui pentru acest căţel. Cu toate acestea, nu se aştepta ca atunci când se va întoarce la clinică să fie primit cu atâta dragoste de câinele pe care el îl salvase.

Mojo a fost atât de bucuros să-l vadă pe omul care i-a oferit o nouă şansă la viaţă. Nu există nicio îndoială că şi-a amintit de Joey, iar decizia de a-i aduce împreună a fost cu adevărat cea mai bună alegere!

Câine
Câine

Acum, Mojo are trei ani, este perfect sănătos şi arată minunat. Familia l-a ajutat să se refacă pe deplin, atât fizic cât mai ales emoțional. Fiecare zi reprezintă o nouă ocazie de a petrece timp de calitate alături de bărbatul care a decis să îi salveze viața.