Sari la conținut
Home » Un român a fost surprins în Germania în timp ce încerca să vândă cățeluși din rasa Shih Tzu!

Un român a fost surprins în Germania în timp ce încerca să vândă cățeluși din rasa Shih Tzu!

  • de
cățeluși

Un român a fost surprins în Germania în timp ce încerca să vândă cățeluși din rasa Shih Tzu!

Amendă primită de tânărul care a încercat să vândă cățeluși pe internet!

Voluntarii organizației pentru protecția animalelor „Peta” din Germania au surprins un român care încerca să vândă pe eBay doi cățeluși din rasa Shih Tzu. Acesta își dorea să obțină câte 1.150 de euro pe fiecare animal de companie. экспресс займ на карту без отказа круглосуточно

Totul a fost surprins prin intermediul unui flagrant, românul fiind contactat de activiștii organizației, deghizați în potențiali cumpărători.

Cățeii aveau maximum zece săptămâni, dar nu ar trebui vânduți până la vârsta de 15 săptămâni. De asemenea, nu se știe dacă au fost vaccinați împotriva rabiei așa cum este obligatoriu”, a declarat pentru bild.de Jana Hoger, reprezentantă Peta.

În plus, datele de pe microcip nu se potriveau cu celelalte documente”, a mai spus Hoger. „Aceasta este fraudă. Și animalele suferă”.

Animalele de companie au fost confiscate, iar tânărul amendat.

Un nou apel pentru adopția animalelor de companie în detrimentul cumpărării acestora de pe internet!

Această situație aduce din nou în discuție importanța adoptării unui animal de companie, din multitudinea de adăposturi care așteaptă cu nerăbdare să le găsească o familie. Mai mult decât atât, europarlamentarii au adoptat o rezoluție prin care cer Comisiei Europene „măsuri clare și eficiente” pentru stoparea traficului ilegal de de animale de companie.