Sari la conținut
Home » Un restaurant a decis să ofere toată mâncarea rămasă pentru a ajuta câinii fără adăpost!

Un restaurant a decis să ofere toată mâncarea rămasă pentru a ajuta câinii fără adăpost!

  • de

Un restaurant a decis să ofere toată mâncarea rămasă pentru a ajuta câinii fără adăpost!

Un gest pe care câinii cu siguranță îl apreciază în fiecare seară!

Pentru animalele de companie dintr-un oraș din Peru, un simplu gest al unor oameni cu suflet îi ajută să depășească mai ușor problemele cu care se confruntă în fiecare zi. Din păcate, țara se confruntă cu o mulțime de animale fără stăpân, care ajung să trăiască pe străzi.

Gerardo Reyes Ortiz, cunoscut sub numele de „Lalo”, este proprietarul restaurantului. Şi pe pagina oficială de Facebook a restaurantului său, a postat câteva poze cu câinii fără stăpân. Aceşti patrupezi merg în fiecare seară, chiar înainte de închiderea restaurantului, să mănânce resturile gustoase de carne.

Așadar, pentru a le veni în ajutor, din fericire există un restaurant care a creat un „meniu” alternativ pentru a nu-i lăsa pe aceşti bieţi câini fără mâncare la sfârşitul zilei. Asta nu înseamnă că le oferă mâncare de proastă calitate sau expirată, însă mereu rămâne o anumită cantitate de mâncare pe care nu au reușit să o vândă în timpul zilei.

Restaurantul este situat în cartierul Ate şi se numeşte „Ajilalo”. Şi pentru a ajuta la hrănirea bieţilor câini vagabonzi din regiune, la sfârşitul zilei de lucru, acest loc adună resturile de carne din frigăruile tradiţionale, le combină cu orez, le prăjeşte şi apoi le livrează prietenilor cu patru picioare care au nevoie de mâncare..

În postare, Lalo cere şi altor restaurante din oraşul Lima să facă acelaşi lucru.

Ideea lui Lalo a fost primită extraordinar de bine de comunitate. În plus, mulţumită acestei iniţiative, Lalo şi restaurantul său luptă, de asemenea, cu risipa de alimente, deoarece în acest fel resturile nu sunt irosite.

Câinii
Câinii

Cu siguranță că acest gest este extrem de important pentru animalele de companie mai puțin norocoase.